Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άκρη δεν βγάζεις με Σπάθα διαιτητή!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για πρώτη φορά φέτος ο Ηλίας Σπάθας από τον σύνδεσμο Πειραιά ορίστηκε να σφυρίξει σε αγώνα του Ατρόμητου αύριο στα Πηγάδια εναντίον της τοπικής ομάδας. Ο Σπάθας που δεν δείχνει να πολυσυμπαθεί βάσει αποτελεσμάτων τον Ατρόμητο, έχει συνδέσει το όνομα του με τη διαιτησία στον τελικό του 2012 Ολυμπιακός – Ατρόμητος όταν μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ιγκλέσιας τα έβλεπε όλα κόκκινα με αποτέλεσμα ένα λεπτό πριν από τη λήξη της παράτασης να σκοράρει ο Φουστέρ και να δώσει το κύπελλο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα
Τελευταία φορά που σφύριξε τον Ατρόμητο ήταν στις 25 Αυγούστου 2013 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 στο Καραισκάκη όταν ο Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ αλλά με δύο γκολ του Σαβιόλα ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.
Σε ένα άλλο παιχνίδι ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-2 στις 14 Απριλίου 2013 έσπρωχνε φανερά τους γηπεδούχους που έδιναν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Λίγες μέρες αργότερα έπαιξε στα πλέι οφ τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1 (22 Μαϊου) αποβάλλοντας στο 46’΄τον Κεϊτά και στο 56’ με δύο κίτρινες τον Ουντόζι.
Για να πάμε πολύ πιο πίσω το πρώτο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν την σεζόν 2007-08 τη χρονιά που η ομάδα υποβιβάστηκε. Διαιτήτευσε το ματς με τον Πανιώ νιο στο Περιστέρι (0-2).
Την σεζόν 2009-10 έπαιξε σε ένα παιχνίδι στο Άρης – Ατρόμητος 1-0 και την σεζόν 2010-11 σφύριξε τέσσερα ματς χωρίς να κάνει νίκη ο Ατρόμητος:  Ατρόμητος – Καβάλα 0 -0, Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-2, Ξάνθη – Ατρόμητος 3-0, Ατρόμητος – ΠΑΟ 0-1.
Τις μοναδικές νίκες του με Σπάθα διαιτητή ο Ατρόμητος τις έκανε την σεζόν 2011-12 όταν σφύριξε στα παιχνίδια  Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0, (γκολ ο Σφακιανάκης) και Άρης – Ατρόμητος 0-1 (γκολ ο Μήτρογλου).
Αύριο ο Ηλίας Σπάθας πιάσε το αβγό και κούρευτο  σφυρίζει λοιπόν για 13η φορά τον Ατρόμητο κι ελπίζουμε να αποδειχθεί γουρλής για την ομάδα της πόλης μας επιτέλους!