Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέστρεψε ο Μαρτίνος!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον Άγιο Ιερόθεο επέστρεψε ο μέσος Δημήτρης Μαρτίνος.

Η ανακοίνωση

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Μαρτίνου στην ομάδα μας.

Ο 28χρονος μέσος μετά από διάλλειμα ενός έτος όπου αγωνίστηκε 19 φορές με τη φανέλα των Αγίων Αναργύρων και σημείωσε και ένα τερμα στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση μας και θα αποτελέσει μέλος της προσπάθειας που θα γίνει τη φετινή σεζόν.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε Γ’ Εθνική και Football League αφού 29 φορές έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και 162 στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Μαρτίνος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άτλαντα Κυψέλη για να μετακινηθεί στη συνέχεια στον Κεραυνό Κερατέας όπου έμεινε έναν χρόνο. Ακολούθησε η ομάδα της Παναχαϊκής ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε 21 φορές για λογαριασμό του Φωκικού. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον Πανηλειακό ενώ το β’ εξάμηνο της ίδιας σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ιστορικής Καλαμάτας.

Τη σεζον 2014-2015 αγωνίστηκε στην ίδια ομάδα 23 φορές ενώ τις σεζόν 2015-2017 προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Εθνικό όπου αγωνίστηκε 46 ματς. Στην ομάδα μας 18 φορές τη σεζόν 2017-2018. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Μαρτίνο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».