Τελευταία ενημέρωση 01:08, 25 Ιουν 2025

Για μεταβίβαση και όχι διάλυση «μιλάει» η Τόλμη!

Κατηγορία Τόλμη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους λόγους για τους οποίους μεταβιβάζεται η Τόλμη πιο σωστά και όχι πως διαλύεται εξήγησε η επίσημη πλευρά της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα χείλη του συλλόγου οι λόγοι είναι ξεκάθαρα ότι: « η υπομονή κ η αντοχή μας κυρίως έφτασε στο έπακρο. Έξι  χρόνια  κάνουμε προπόνηση 10:30 το βράδυ με 12:00 είναι απάνθρωπο.

Κάναμε υπομονή το πρώτο χρόνο, κάναμε το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο ,το πέμπτο χρόνο αλλά ως εκεί.... έ

Ένα χώρο είχαμε για γραφεία στο γήπεδο στο Άλσος και μέχρι κ αυτό μας το πήραν. Σε ότι αφορά ότι δεν μπορέσαμε να  στήσουμε ακαδημίες  είναι για το γηπεδικό πρόβλημα φυσικά.

Ο κύριος Βαγγέλης Ζαβιτσάνης πρόσφερε  όλες τις παροχές που θα ήθελε ένας ποδοσφαιριστής χωρίς να λείπει τίποτα και όλο αυτό έγινε  χωρίς καμία ανταπόκριση και καμία βοήθεια από το Δήμο που είναι αρμόδιος».

Πλέον μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό πως θα εκφραστεί η μεταβίβαση του συλλόγου αν θα συνεχίζει να παίζει δηλαδή στο Περιστέρι ή όχι.

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ανανέωσε με Πουλή

Ανανέωσε με Πουλή

24 Ιουν 2025 Ένωση Περιστερίου

Πράσινο φως από την ΕΕΑ!

Πράσινο φως από την ΕΕΑ!

24 Ιουν 2025 ΠΑΕ Ατρόμητος

Καρντένας: «Ιστορική ομάδα, με μπασκετική κουλτούρα»
Επέστρεψε ο Πατσατζόγλου

Επέστρεψε ο Πατσατζόγλου

24 Ιουν 2025 Ήφαιστος

Συνεχίζει και ο Τουρτούλλι

Συνεχίζει και ο Τουρτούλλι

24 Ιουν 2025 ΑΟ Περιστερίου

Αποχώρηση Κεφαλά

Αποχώρηση Κεφαλά

23 Ιουν 2025 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας