Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανίσχυρη και ενωμένη η οικογένεια των Παλαιμάχων!

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάντα από «αγκάθι» βγαίνει ρόδι, έτσι και οι παλαίμαχοι άσοι του Ατρόμητου διόρθωσαν αστραπιαία την ανορθογραφία της προηγούμενης εβδομάδας όταν διαιρέθηκαν στα δύο και έδωσαν την ίδια μέρα και ίδια ώρα φιλικά παιχνίδια για τον Αντώνη Ντούριο τον γνωστό φίλαθλο του Ατρόμητου.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν έγινε στα γραφεία του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου η πρώτη συνάντηση μεταξύ των παλαιμάχων που έβγαλε πανίσχυρο και ενωμένο όσο ποτέ το «κομμάτι» της οικογένειας αυτής του Ατρόμητου.

Το «κομμάτι» της οικογένειας που έχει τιμήσει τη φανέλα με το αστέρι και φιλοδοξία του είναι να προοδεύσει από εδώ και στο εξής και να γίνει αντάξιο της ομάδας που κάνει περήφανο το Περιστέρι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ειδικά για την ομάδα των Παλαιμάχων αποφασίστηκε ομόφωνα ότι θα αντλείται μέσα από την πολύ μεγάλη δεξαμενή ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στον Ατρόμητο.

Μέσα στους στόχους της κοινής προσπάθειας είναι η αναβάθμιση των γραφείων και της επαφής με την περιστεριώτικη κοινωνία.

Στην συνάντηση πήραν μέρος ο Γιώργος (Γούλης) Κωνσταντινίδης με την τεράστια προσφορά στους παλαίμαχους επί σειρά πολλών ετών, ο Καίσαρας Τσιριμιάγκος, ο Ανδροκλής Κωνσταντινίδης, ο Τόλης Μητράκος, ο Χρήστος Πάτσης, ο Αλέξης Σκαρπέλης, ο Γιώργος Ρυμικής, ο Κώστας Μισαηλίδης και ο Γιώργος Αυγουστίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 22:56