Τελευταία ενημέρωση 17:19, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για ακόμη μια χρονιά η Τεχνική Κολύμβηση του Γλαύκου έδωσε το παρόν στα βραβεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που διεξήχθησαν  χθες στο Divani Caravel.

Από την Κ.Ο.Ε  στα  πλαίσια των ΚΟΕ  AWARDS 2014 , για τις επιτυχίες τους στην σεζόν που μας πέρασε στο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης  τιμήθηκαν  οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της οικογένειας του Γλαύκου που είναι  οι εξής :
Βαγγέλης Σταυρίδης,Βασιλεία Αγαπητού,Αλεξάνδρα Νησιώτη, Βαγγέλης Μαρίνος αλλά και ο προπονητής της ομάδας της Τ.Κ o Γρηγόρης Σπυριούνης.
Τα βραβεία όλων των παγκόσμιων πρωταθλητών είναι για  το  Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων - Νεανίδων που διεξήχθη στα Χανιά αλλά και το Μεσογειακό Κύπελλο της Τυνησίας.
 
<<Είναι μεγάλη τιμή για μας να βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε μία τόσο λαμπρή εκδήλωση για τον ελληνικό υγρό στίβο. Όλοι μας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και να κρατάμε την ελληνική σημαία πάντα ψηλά. Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Ο.Ε για την τιμή που μας έκανε.>>, δήλωσε ο προπονητής  του ΚΟΠ ΓΛΑΥΚΟΣ Γρηγόρης Σπυριούνης.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 15:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η γιορτή του Γλαύκου «Τσετσέλεια 2015» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας