Τελευταία ενημέρωση 17:18, 19 Οκτ 2019

Η περιστεριώτισα Σαγιάκου υποψήφια για τη Βουλή!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με σύνθημα στην προεκλογική της καμπάνια «Ότι αγαπάμε...δυτικά είναι» η περιστεριώτισα Ουρανία Σαγιάκου διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στη Βουλή των Ελλήνων καθώς είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό τομέα της Αττικής.

«Κουβαλώντας» ένα επίθετο με μεγάλη παράδοση στην πόλη μας σε επίπεδο επιχειρήσεων η Ουρανία Σαγιάκου ακολούθησε το δρόμο της δικηγορίας την οποία ασκεί με επιτυχία, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Την περασμένη πενταετία διατέλεσε δημοτική σύμβουλος Περιστερίου με την παράταξη του νυν δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη  και ήταν πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης του δήμου.

Η απουσία της από το φετινό ψηφοδέλτιο της «με την Κοινωνία μπροστά» δημιούργησε γρίφο για το μέλλον της που λύθηκε όμως πολύ σύντομα όταν έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζοντας την διείσδυσή της στην κοινωνία της Δυτικής Αττικής της έκανε την τιμητική πρόταση για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου την οποία και η ίδια αποδέχθηκε!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 19:16
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας