Τελευταία ενημέρωση 12:27, 25 Απρ 2024

Ο Καραθάνος μοναδικός περιστεριώτης σε 16 υποψηφιότητες!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια «γέννημα -θρέμμα»  συμμετοχή Υποψήφιου Βουλευτή  εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουνίου ανάμεσα στις 16 υποψηφιότητες σε επίπεδο αντρών καταγράφει το Περιστέρι σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου tovima.gr.

Πρόκειται για τον φαρμακοποιό Μπάμπη Καραθάνο, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με πλούσια συνδικαλιστική δράση, πρώην πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και νυν Γενικός Γραμματέας. Σύμφωνα με τη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας  που ανακοίνωσε λοιπόν το tovima.gr ο Μπάμπης Καραθάνος είναι ο μοναδικός άντρας (αναμένονται οι γυναικείες υποψηφιότητες στις οποίες θα εκπροσωπήσει την πόλη μας η Ουρανία Σαγιάκου) ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του Περιστερίου και η οικογενειακή επιχείρηση (φαρμακείο στην Κώστα Βάρναλη) έχει παράδοση πολλών ετών στην πόλη μας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία κι ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση είναι οι εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: Γιάννης Δραγασάκης, Πάνος Ρήγας, Δημήτρης Βίτσας, Γιώργος Τσίπρας, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Νίκος Τόσκας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χαρά Καφαντάρη

ΝΔ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Αντώνης Πανούτσος, Γιάννης Λοβέρδος, Μπάμπης Καραθάνος, Δημήτρης Μαραβέλιας, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 22:16
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας