Τελευταία ενημέρωση 23:06, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν κράτησε πολύ καιρό η παραμονή του Σκούτσι Σμιθ στο Περιστέρι, αφού ο Αμερικανός αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ που είχε αποκτηθεί για να αντικαταστήσει τον Ράιαν Χάροου, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που είχε από τον ίδιο ο Αργύρης Πεδουλάκης, γεγονός που αποδεικνύει ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του, με συνέπεια οι δυο πλευρές να οδηγηθούν από κοινού στο να τερματίσουν την συνεργασία τους, κάτι που σήμανε την αποχώρηση του από το ρόστερ της ομάδας.

Έτσι από την Δευτέρα (10/6), ο Σκούτσι Σμιθ αποτελεί και τυπικά παρελθόν για το Περιστέρι, αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα το. Μάλιστα στον δεύτερο μικρό τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, όπου το Περιστέρι ηττήθηκε με 79-71, την θέση του στην δωδεκάδα πήρε ο έφηβος, Βασίλης Σταυρακούκας.

Ο Σκούτσι Σμιθ αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια playoffs με την φανέλα του ΓΣΠ  και είχε κατά μέσο όρο 1 πόντο (με 12,5% στα δίποντα), 1 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ, με τους αριθμούς να αποδεικνύουν πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Πηγή: eurohoops.net

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2019 18:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άγγιξε το 1-2, λύγισε στην παράταση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας