Τελευταία ενημέρωση 05:57, 20 Απρ 2024

Ρυμικής-Ντούριος ξανά μαζί μετά 33 χρόνια!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο φωτό, δύο πλακέτες, δύο κειμήλια με διαφορά 33 ετών. Πολύ συγκίνηση με αναμνήσεις από το παρελθόν έφερε στον Γιώργο Ρυμική και στον Αντώνη Ντούριο η συνάντηση τους χθες στο γήπεδο «Νταμάρι» στο περιθώριο του ενός εκ των δύο φιλικών αγώνων την ίδια μέρα που έγιναν για να τιμηθεί ο ιστορικός φίλαθλος του Ατρόμητου.

Πριν από 33 ολόκληρα χρόνια ο Γιώργος Ρυμικής αφήνοντας τον Ατρόμητο με τη χρήση τότε της οκταετίας πήρε μεταγραφή για τη Βέροια που αγωνιζόταν στην Α'Εθνική και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1986-87 αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό. Ο Αντώνης Ντούριος εκτιμώντας λοιπόν την μεγάλη του προσφορά στον Ατρόμητο, ταξίδεψε στη Βέροια και του πρόσφερε μια αναμνηστική πλακέτα σε ένδειξη ενός μεγάλου ευχαριστώ. Τη φωτό, ταλαιπωρημένη από τον καιρό, μας έδωσε από το προσωπικό του αρχείο ο ίδιος ο Ρυμικής.

Χθες λοιπόν 33 χρόνια μετά ήταν η σειρά του Ρυμική (στη φωτό μαζί με Μητράκο και Ανδροκλή) για να προσφέρει μια πλακέτα στον Αντώνη Ντούριο για το μεγάλο ευχαριστώ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και η συγκίνηση είναι εμφανής στο πρόσωπο ενός από τους πιο γνωστούς φιλάθλους στα 96 χρόνια ιστορίας του Ατρόμητου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 21:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Από τον Ατρόμητο στην (πολωνική) Άρκα Γκντίνια!. »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας