Τελευταία ενημέρωση 10:09, 19 Απρ 2024

Λαζαρίδης:«Θα παλέψουμε για τους ομίλους»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο team manager του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης, μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις  των Περιστεριωτών σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Για το γεγονός ότι Ατρόμητος και Άρης ξεκινάνε νωρίς την προετοιμασία τους: «Ξεκινάμε αρκετά νωρίς φέτος στην Ευρώπη, στις 20 Ιουνίου θα ξεκινήσουμε προετοιμασία. Το να ξεκινάς νωρίς, είναι θετικό γιατί θα είσαι πιο έτοιμος από την αρχή, αλλά από την άλλη είναι αρνητικό γιατί θα έχεις μεγαλύτερη κούραση μέσα στη σεζόν. Το να αρχίσεις 20 Ιουνίου, έχει διαφορά από το να αρχίσεις 10 Ιουλίου. Οι ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες για τα πρώτα παιχνίδια, το περάσαμε και πέρυσι, το γνωρίζουμε, οπότε και θέλουμε να είναι έτοιμοι όλοι για τη συνέχεια».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ατρόμητου: «Τα τελευταία χρόνια, ο κ. Αγγελόπουλος κάνει φοβερή δουλειά, προνοεί να είναι έτοιμη η ομάδα από την αρχή, μέσα στην προετοιμασία κάνει μια-δυο προσθήκες μόνο. Έχει την ομάδα έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι. Ο κ. Κάναντι πρόσφερε πολλά στην ομάδα και ευελπιστούμε και ο κ. Αναστασίου να κάνει το ίδιο. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή πως είμαστε ικανοί να παλέψουμε για θέσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Και εμείς, και ο Άρης. Πέρυσι όταν ήμασταν στους ισχυρούς αποκλειστήκαμε νωρίς, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή στο πρώτο ματς. Σαν ισχυροί που είμαστε, θα παίξουμε εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι».

Για την περυσινή αποτυχία του Ατρομήτου στην Ευρώπη: «Σε μια αποτυχία, πρέπει να ξέρεις να διαχειριστείς κάποια πράγματα. Εμείς το καταφέραμε να το κάνουμε σωστά, ο Αστέρας Τρίπολης όχι. Αν είναι εφικτό, πρέπει να αποφύγουμε τις ομάδες από τον Βορρά φέτος. Πέρυσι η Ντιναμό Μπρεστ ήταν πιο έτοιμη από εμάς για παράδειγμα και μας απέκλεισε».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρώτο λιθαράκι (για το 2020) μπήκε με Γιακουμάκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας