Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστασίου:«Ευχής έργον όπως τότε με τη Λάρισα»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την απόφαση του να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αναλάβει τον Ατρόμητο,μίλησε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Αναστασίου. Ο νέος προπονητής της ομάδας τόνισε τα εξής:

Για την απόφασή του να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει, τα δεδομένα με την οικογένειά μου έχουν αλλάξει αφού τα παιδιά σχεδόν τελείωσαν το σχολείο, είναι συνδυασμός παραγόντων. Η δυνατότητα να εργαστώ σε ένα σύλλογο όπως ο Ατρόμητος κάνει την ευκαιρία αυτή ενδιαφέρουσα, είναι ένα κλαμπ που εξελίσσεται. Ο Ατρόμητος προσπαθεί να κάνει πράγματα σε θέματα υποδομών, προσπαθεί να εξελίσσει τους παίκτες του, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δουλέψει κάποιος αυτή τη στιγμή στον Ατρόμητο».

Για το αν θα μπορέσει κάποια στιγμή ομάδα σαν τον Ατρόμητο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Με βάση τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Με την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την βελτίωσή του, στο μέλλον γιατί όχι; Θα ήταν ευχής έργον να πάρει μια άλλη ομάδα το πρωτάθλημα όπως έχει γίνει με την Λάρισα. Θα το ήθελε κάθε Ελληνας φίλαθλος».

Για τα νέα δεδομένα με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ: «Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δυναμώσει ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, θα βοηθήσει τις ομάδες στις ευρωπαϊκές πορείες, θα υπάρχουν δυνατά παιχνίδια για κάθε ομάδα, τουλάχιστον 20 και θα είναι καλό. Θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον τηλεοπτικά γιατί θα έχει περισσότερα καλύτερα παιχνίδια».