Τελευταία ενημέρωση 23:41, 24 Απρ 2024

14 χρόνια αναγέννησης Ατρόμητου με Σπανό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τι σύμπτωση!. Σήμερα (31 Μαϊου) δεν είναι μόνο γενέθλια μέρα για τον Ατρόμητο που συμπλήρωσε 96 χρόνια ζωής αλλά είναι και η μέρα που ο Γιώργος Σπανός ήρθε στο Περιστέρι για να αλλάξει την ιστορία του Ατρόμητου. 14 χρόνια από την αναγέννηση της ομάδας!

Ήταν 31 Μαϊου 2005 όταν η  συμφωνία της συγχώνευσης του Ατρόμητου με τη Χαλκηδόνα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στις 31 Μαΐου του 2005, σε αίθουσα του ΚΥΒΕ.

Στο πάνελ κάθισαν ο Γιώργος Σπανός, ο Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Τάσος Παπανικόλας και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Σπύρος Μαγγίνας.

Η συγκίνηση όλων και ειδικά στο πρόσωπο του Γιώργου Σπανού ήταν έκδηλη. «Κάναμε την πρώτη μεταγραφή», είπε φανερά ικανοποιημένος ο Ανδρέας Παχατουρίδης που του παρέδωσε τη φανέλα του Ατρόμητου με το νούμερο «1» και το όνομα «Σπανός» στην πλάτη.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος κήρυξε πτώχευση και τα χρέη της σε Εφορία και ΙΚΑ τα ανέλαβε η νέα διοίκηση, ενώ οι οφειλές σε ποδοσφαιριστές λόγω της πτώχευσης «έσβησαν». Έτσι, μέσω του ερασιτέχνη Ατρόμητου «γεννήθηκε» μια νέα ΠΑΕ που πήρε νέο AΦΜ και απέκτησε την ονομασία «ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923».

Την πρώτη διοίκηση της ΠΑΕ, που προήλθε μέσα από την απορρόφηση της Χαλκηδόνας από τον Ατρόμητο, αποτέλεσαν οι Γιώργος Σπανός (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Χρήστος Πλάκας (έχει φύγει από τη ζωή -αντιπρόεδρος), Γιάννης Τσεβρετζής (γενικός διευθυντής και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος), Σπύρος Μαγγίνας (μέλος-εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη), Παναγιώτης Μιχαλέτος (μέλος), Αικατερίνη Κοξένογλου (μέλος), Βαγγέλης Μπαταγιάννης (μέλος), Ανδρέας Βορύλλας (μέλος), Άρης Γρηγορόπουλος (μέλος), ενώ λίγο αργότερα στο διοικητικό συμβούλιο προστέθηκε και ο παλιός άσος του Ατρόμητου Αντώνης Καραλής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Aπό αύριο τα διαρκείας του Ατρόμητου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας