Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κλείδωσε» ο βασικός στόχος της νέας χρονιάς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τον βασικό του στόχο για τη νέα χρονιά έμαθε σήμερα ο Ατρόμητος στο νέο πρωτάθλημα που θα κάνει σέντρα στις 24 Αυγούστου.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας που έγινε σήμερα (παρόντες από τον Ατρόμητο οι Γιώργος Σπανός και Κάτια Κοξένογλου) αποφασίστηκε ότι ο πρωταθλητής της Super League θα αναδειχθεί μέσω lay offs.

Η oμόφωνη απόφαση  είναι να διεξαχθούν πλέι οφ, για τις θέσεις 1-6 και πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14. Όπως ψηφίστηκε κι αποφασίστηκε μάλιστα, οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν με αυτούσια μεταφορά της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.  Ο αυτονόητος στόχος του Ατρόμητου είναι η συμμετοχή του στα play offs για τις θέσεις 1 ως 6 μέσω από τα οποία θα προκύψουν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Να σημειωθεί ότι τη νέα χρονιά η απόφαση που υπάρχει είναι να υποβιβαστούν δύο ομάδες και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα «πέσουν» απευθείας ή ένας απευθείας και ένας μέσω μπαράζ.

Το συγκεκριμένο σενάριο υπερίσχυσε της πρότασης για πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, 5-8 και πλέι άουτ για τις θέσεις 9-14. Επίσης, δεν προχώρησε ούτε η πρόταση του προέδρου της Λίγκας για ενδιάμεσο γύρο.

Τα πλέι οφ επιστρέφουν λοιπόν, στη... ζωή της μεγάλης κατηγορίας έπειτα από δύο αγωνιστικές περιόδους απουσίας ενώ προστίθεται στη διαδικασία για πρώτη φορά από καταβολής της Α' Εθνικής, η πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μάιος 2019 14:20