Τελευταία ενημέρωση 10:28, 24 Απρ 2024

Συντελέστηκε μία από τις πιο πετυχημένες σεζόν!.

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η επιστροφή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στα πλέι οφ συνοδεύτηκε στην πρώτη φάση με μία σειρά υψηλού μπασκετικού ενδιαφέροντος.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΟΥΝΤΑ
 
Γιατί ο Ήφαιστος Λήμνου, που δεν είχε ποτέ ξανά συμμετάσχει σε μία ανάλογη διαδικασία, αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι». Το γεγονός πως χρειάστηκε και ο τρίτος αγώνας για να κριθεί η πρόκριση, άρα υπήρξε στην πράξη δυνατός ανταγωνισμός, σηματοδοτεί το υψηλό μπασκετικό ενδιαφέρον που γράφτηκε πιο πάνω.

Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις αυτά αφορούν κυρίως στους ουδέτερους, γιατί για το νικητή μετράει η νίκη-πρόκριση. Ενώ ο ηττημένος μέσα στην πίκρα που τον διακατέχει πολύ λίγο θα νοιαστεί για το γεγονός πως έφτασε κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Για το Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, όμως, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και μπορεί πια να κοιτάει τόσο το άμεσο μέλλον, όσο και το πιο μακροπρόθεσμο, από άλλη σκοπιά... 
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν νίκησε μόνο τον αντίπαλο, αλλά και το άγχος που δημιουργούσαν μία σειρά παραμέτρων. Το πλεονέκτημα έδρας, το υψηλότατο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που είχε μέχρι τώρα πάνω στα παρκέ. Αν στράβωνε κάτι στη σειρά με τον  Ήφαιστο, και ο ΓΣΠ έμενε έξω, θα «έχυνε την καρδάρα με το γάλα» στο πιο ακατάλληλο σημείο. Δεν θα ξέχναγε μεν κανένας την πορεία στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, γιατί αυτό θα συνιστούσε μέγιστη αχαριστία, αλλά η πίκρα θα ήταν πολύ μεγάλη. Και θα χρειαζόταν πολύς καιρός για να τεθούν στο επίκεντρο νέα ζητούμενα μέσα σε ένα κλίμα διαφορετικό... 

Όμως στο κρίσιμο χρονικό σημείο, όπως και στον πρώτο αγώνα της σειράς, η ομάδα του Περιστερίου βρήκε τα αποθέματα ψυχής, και παίζοντας το μπάσκετ που μπορεί σημείωσε την ανατροπή φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση. Εδώ, ειδικά όσοι βρέθηκαν στο κλειστό εκείνες τις ώρες, συνειδητοποίησαν για άλλη μία φορά τη σημασία της έννοιας έδρα. Οι φίλοι του ΓΣΠ, όχι μόνο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά ειδικά στο διάστημα της ανατροπής στο σκορ, δεν είναι υπερβολή να μιλήσουμε για καθοριστικότατο παράγοντα στη διαμόρφωση της έκβασης του τελικού αποτελέσματος.
 
Το γεγονός πως φτιάχτηκε ποιοτική και ανταγωνιστικότατη ομάδα «με τη μία», με την άμεση επιστροφή στην Α1, είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία. Και είναι πέρα από σπάνιο και εξαιρετικά δύσκολο. Πρέπει να πιστωθεί στους ανθρώπους της ομάδας. Τώρα, όμως, προέχει η μάχη στους ημιτελικούς. Οι τελικοί απολογισμοί θα γίνουν μετά. Ήδη, όμως, συντελέστηκε μία από τις πιο πετυχημένες σεζόν στην ιστορία του συγκεκριμένου τμήματος του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων. Και όλα τα επόμενα θα καθορίζονται από την επίδραση μίας τέτοιας σπουδαίας επιτυχίας!
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 22:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πανταζόπουλος:«Η απόλαυση των κόπων μας»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας