Τελευταία ενημέρωση 08:43, 20 Απρ 2024

Πεδουλάκης: «Σαν να έχεις Ferrari και.. Fiat»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους στόχους του ήδη επιτυχημένου στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία φέτος, Περιστερίου, έθεσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Αρχικά, ο προπονητής της ομάδας, επεσήμανε για τα παιχνίδια με τους «πράσινους»: «Έχουμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκας. Θέλουμε να είμαστε ομάδα, να είμαστε αξιοσέβαστοι και να προσπαθούμε κάθε στιγμή. Δεν μπορεί τώρα το Περιστέρι με 500.000 ευρώ μπάτζετ να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι διαφορετικά τα μεγέθη. Το Περιστέρι έδωσε μια νέα πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ, που λέει πως οι παρέες αν δουλεύουν πολύ μπορούν κάτι να κάνουν. Το ίδιο έκανε και ο Προμηθέας, ίσως με λίγα περισσότερα χρήματα. Είναι δύο ομάδες που επενδύουν στην παραγωγική διαδικασία».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, ο κόουτς «Άρτζι», τόνισε: «Το ελληνικό μπάσκετ πάει πάρα πολύ καλά, αυτό που γίνεται αφορά τους επαγγελματίες του μπάσκετ. Είναι δύο ομάδες. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στην παραγωγική διαδικασία. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν επενδύσει. Πολλά παιδιά πήγαν από το δημοτικό στο πανεπιστήμιο και χάσαμε μια γενιά. Αυτό που γίνεται τώρα θα το απολαύσουμε σε 4-5 χρόνια. Όλοι έρχονται στο γήπεδο για να απολαύσουν το μπάσκετ. Το μπάσκετ έχει μεγάλο DNA στην ελληνική κοινωνία και δεν πρέπει να αναμασάμε ότι έχει πρόβλημα».

Ερωτηθείς για το αν σημαίνει κάτι το γεγονός πως το Περιστέρι έχει νικήσει στην κανονική περίοδο τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Είναι διαφορετικά τώρα. Όταν κερδίσαμε τους μεγάλους είχαν εστιάσει αλλού, με τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα. Τώρα ο Παναθηναϊκός περιμένει 20 μέρες να παίξει και είναι διψασμένος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας, αλλά εμείς έχουμε αυτογνωσία. Ξέρουμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Είναι σαν να έχεις μια Ferrari και ένα Fiat. Όσο καλός οδηγός και να είσαι δεν μπορείς να καλύψεις τη διαφορά».

Για την απουσία του Ολυμπιακού είπε: «Όλοι θέλουν να είναι ο Ολυμπιακός στην Α1, είναι ομάδα με πολύ κόσμο και σεβασμό από όλους μας. Όμως το σημαντικό δεν είναι μόνο η βιτρίνα. Πείτε μου έναν παίκτη που βγήκε τα τελευταία 20 χρόνια από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Σαν να πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο που έχει καλούς σερβιτόρους, αλλά δεν έχει παραγωγή. Μπορείς να φας καλά και σε ένα κουτουκάκι. Το θέμα είναι ότι δεν βγάζουμε παίκτες. Και στην Α2 έχουμε… αναγέρωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συντελέστηκε μία από τις πιο πετυχημένες σεζόν!. »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας