Τελευταία ενημέρωση 10:23, 20 Απρ 2024

«Το τούμπαραν» κόσμος, Ζώης και Μπεντίλ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όποιος δεν είχε την τύχη να βρεθεί χθες στο κλειστό της Τζον Κένενντι και να απολαύσει ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έφερε τον ΓΣ Περιστερίου πάλι στα ευρωπαϊκά σαλόνια δεν μπορεί να καταλάβει τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε ο κόσμος με μπροστάρηδες τους Fentagin για την κατάκτηση της μεγάλης νίκης απέναντι στον πολύ καλό Ήφαιστο Λήμνου

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που μέχρι ενός σημείου  μετρούσε μόλις ένα εύστοχο τρίποντο σε 15 προσπάθειες, βρέθηκε πίσω και με 40-4. Τότε ανέλαβαν δράση οι οργανωμένοι οι οποίοι με τα συνθήματα; τους συμπαρέσυραν το υπόλοιπο κοινό για να ξεσηκωθεί και να αποτελέσουν όλοι μαζί τον πραγματικό έκτο παίκτη του ΓΣΠ.

Αποτέλεσμα; Με τη βοήθεια του Ζώη Καράμπελα που έβγαλε το φίδι από τη τρύπα με δύο βόμβες τριών πόντων από μακρινή απόσταση και του Μπεντίλ που αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα το Περιστέρι έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με ένα επί μέρους 20-1 έκανε το 60-49 στο 34΄. Έτσι το υπόλοιπο διάστημα κύλησε πιο εύκολα συν το γεγονός ότι οι παίκτες του Περιστερίου έγιναν και πιο εύστοχοι στην ελεύθερη βολή.

Γι' αυτό και κατά σειρά τη μεγάλη νίκη έφεραν κόσμος, Ζώης και Μπεντίλ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 15 χρόνια χωρίς Ευρώπη ήταν πολλά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας