Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Απίστευτο ταξίδι - μεγάλη υπέρβαση»

Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το δικό του ευχαριστώ στην ΑΕΚ είπε ο Νίκος Κόμης ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Γυναικείας Ομάδας. Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ενας κυκλος εκλεισε, τεσσερα χρονια ομορφα δημιουργικα κ απολυτα επιτυχημενα. Ευχαριστω πολυ τον Γιαννη κ τον Κωστα που με εφεραν στην ΑΕΚ , τον προεδρο κ το Δ.Σ. που με στηριξαν ολα αυτα τα χρονια, ολα τα παιδια-παικτριες μου για την αψογη συνεργασια ολα αυτα τα χρονια.

Ενα ακομη μεγαλυτερο ευχαριστω στα παιδια μου, της φετινης ομαδας ,για το απιστευτο ταξιδι κ τη μεγαλη υπερβαση με την επιτευξη της δευτερης θεσης παρα τα προβληματα που αντιμετωπισαμε. Αντζελα, Αντωνια, Γιωτα,Σοφια, Χρυσα, Αναστασια Κ, Αναστασια Τζ, Αναστασια Καισ,Μαγδα, Ιωσηφινα, τις 2 ξενιτεμενες μας Γκρετα κ Δημητρα τις 2 τραυματισμενες μας Κατερινα κ Ιωαννα τις μικρουλες Δημητρα Βαλεντινα Λυδια Μαρια σας ευχαριστω που με αντεξατε κ μαζι ονειρευτηκαμε κ πετυχαμε πραγματα ολα αυτα τα χρονια.

Σας αγαπω ολες. Ευχαριστω τη Στελλα που ηταν διπλα μου ολη τη χρονια κ εριξε απειρα ξενυχτια στο video. Ευχαριστω τον ακουραστο φροντιστη μας Γιωργο Τουτση που ηταν παντα διπλα μου ολα αυτα τα χρονια. Τελευταιο στη αναφορα μου αλλα πρωτο στην καρδια μου τον φιλο κ αδερφο μου Γιωργο Ναο που σταθηκε κοντα μου 6 συνεχομενα χρονια και που χωρις αυτον δε θα 'χαμε πετυχει τιποτα. Αδερφε προχωρα με την ιδια τρελλα την ιδια αγαπη το ιδιο μερακι.
Αεκ Περιστεριου - μια ΟΜΑΔΑ μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 14:30