Τελευταία ενημέρωση 08:41, 19 Απρ 2024

Πεδουλάκης:«Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αύριο αναχωρεί για τη Λήμνο η αποστολή του ΓΣΠ εν όψει του δεύτερου αγώνα με τον Ήφαιστο την Τετάρτη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολιάζοντας το πρώτο ματς στο Περιστέρι τόνισε τα εξής: «ήταν ένα παιχνίδι playoffs, αρκετά ενδιαφέρον για έναν τρίτο που το παρακολούθησε από την τηλεόραση και νομίζω πως είναι καλό γιατί είναι ίσως το πρώτο ματς playoffs που κρίθηκε στον πόντο. Για μας ήταν αναμενόμενο διότι τα παιδιά μας δεν έχουν εμπειρία από την βαθμολογική θέση που καταλάβαμε και γενικότερα από playoffs όπου ο γηπεδούχος έχει την πίεση. Αυτό αποτυπώθηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν είχαμε μυαλό και μας είχε πνίξει η αδρεναλίνη. Δεν είχαμε καλές επιστροφές, “φάγαμε” αιφνιδιασμούς…

Στο δεύτερο ημίχρονο κι όταν το ματς φάνηκε να στραβώνει, μας βοήθησε το σχήμα με τον Βασιλόπουλο στο “4” και τον Bentil στο “5” κι εκεί μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Άλλαξε η ψυχολογία μας και βάλαμε πίεση στον Ήφαιστο και στο τέλος κερδίσαμε. Ο Παναγιώτης είναι ένα έμπειρο παιδί, έχει παίξει “μεγάλα” παιχνίδια και πήρε δύσκολα σουτ.

Αυτή είναι η σειρά, έχουμε κάνει το 1-0 και το πρώτο βήμα και συνεχίζουμε. Εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να παίρνουμε εμπειρίες από τέτοια ματς. Είναι καλά ματς, υπάρχει πίεση και “πρέπει” και είναι καλό που τα νεαρά παιδιά παίρνουν εμπειρίες”

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Βασιλόπουλος 9ος μπλοκέρ στην ιστορία της Α1! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας