Τελευταία ενημέρωση 23:24, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πόσο καλός άνθρωπος είναι  το γνωρίζουμε όλοι ...και αυτός δεν χάνει την ευκαιρία να μας το αποδεικνύει συνέχεια.Ο λόγος για τον Javi Umbideς που σκόραρε απόψε κάνοντας το 2-0 στην μεγάλη νίκη του Ατρόμητου  επί του Παναθηναϊκού.O Αργεντίνος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου φημίζεται για το ήθος του ακόμα και από αντίπαλους φιλάθλους και παίκτες καθώς σπάνια έχει προκαλέσει κάποιον , δείχνοντας ένα σοβαρό και θαυμαστό πρόσωπο προς όλους όσους τον γνωρίζουν.

Σήμερα λοιπόν σκόραρε για ακόμη μια φορά και φίλησε αμέσως τα tattoo που έχει στα χέρια του με τις εικόνες των δύο παιδιών του..μιας και η αδυναμία του για αυτά έγινε  ζωγραφιά στα χέρια του..

Ένα ακόμη γκολ ήταν αφιερωμένο στην οικογένειά του και στα παιδιά του , που τον στηρίζουν πάντα και βρίσκονται δίπλα του.

Όλοι όσοι τον γνωρίζουν βγάζουν το καπέλο σε αυτόν τον άνθρωπο που  κοσμεί  με  το ήθος του και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες το δικό μας πρωτάθλημα...ένα πρωτάθλημα που έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους σαν τον Javi Umbides!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 11:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H ιστορική εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας