Τελευταία ενημέρωση 22:14, 23 Απρ 2024

«Περιστέρι Ατρόμητος για πάντα στη ζωή»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε  ο Ατρόμητος στο απόρθητο κάστρο του με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟ και τώρα καλπάζει για Ευρώπη.

Ο Ατρόμητος πέτυχε μια ακόμη σπουδαία νίκη σε ένα δύσκολο ντέρμπι μετά την νίκη με 4-0 επί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και δείχνει πως η Ευρώπη είναι στα χέρια του μετά την ήττα του Παναιτωλικού στη Ξάνθη με 3-0.

Η ομάδα του Νιόπλια μπήκε πολύ δυναμικά για ακόμη μια φορά στον αγωνιστικό χώρο και με τον φορμαρισμένο Μαρσελίνιο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10' κάνοντας το 1-0 ενώ το δημοτικό στάδιο του Περιστερίου άρχισε να παραληρεί.Αμέσως μετά ,χτύπημα του Ατζαγκούν στον Μαρσελίνιο εκτός φάσης με τον διαιτητή Δασκαλόπουλο να δείχνει πως δεν είδε την φάση ενώ από τις συμπλοκές των παικτών αντίκρισαν κίτρινες κάρτες ο Ατζαγκούν και ο Κοντοές.Στο 24΄ μεγάλη ευκαιρία του Ατρόμητου να κάνει το 2-0 μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μαρσελίνιο που άδειασε κυριολεκτικά τον Ατζαγκούν έδωσε πάσα στον Ναπολεόνι και αυτός ασίστ στον Ούμπιντες που λίγο έλειψε να σκοράρει απέναντι στον Στιλ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημίχρονου στο 44' ο Μαρσελίνιο έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ύστερα από καθαρό πέναλτι του Ζέκα  στον Ναπολεόνι η φάση συνεχίστηκε και με επαφή του Ταυλαρίδη στον Λαζαρίδη ,ο Δασκαλόπουλος σφύριξε πέναλτι.Ο Ούμπιντες ανέλαβε την εκτέλεση του  και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιλ για ακόμη μια φορά.

Η ομάδα του Αναστασίου έδειχνε σε πολύ κακή μέρα από την αρχή του παιχνιδιού δείχνοντας ομάδα ανήμπορη να αντιδράσει.Ο Νιόπλιας κέρδισε άξια σήμερα την μάχη των προπονητών καθώς ο Ατρόμητος απειλήθηκε ελάχιστα εως καθόλου.Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ατζαγκούν έδειχνε πως θα έπαιρνε  την κόκκινη κάρτα διότι συνεχώς διαμαρτυρόταν προς τον Δασκαλόπουλο και ο ίδιος του χαρίστηκε πολλές φορές.Ο Δώνης όμως δεν είχε  την ίδια τύχη με τον συμπαίκτη του και δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα  σωστά και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες στο 65'.

Κάπως έτσι ο Ατρόμητος πέτυχε μια ακόμη σπουδαία νίκη και η Ευρώπη τον περιμένει με τέτοιες εμφανίσεις σαν τις σημερινή..Ο Νιόπλιας διαχειρίστηκε πολύ σωστά έναν τέτοιο αγώνα και το σημερινό χειροκρότημα άξιζε σε όλους που έκαναν σπουδαία εμφάνιση.

Ατρόμητος (4-3-3): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Δημούτσος (87' Κιβρακίδης), Γκαρσία, Κατσουράνης, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο (61' Μπρίτο), Ναπολεόνι.

Παναθηναϊκός (4-4-2): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (21' Δώνης), Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς (68' Μέντες), Καρέλης (54' Νίνης), Μπεργκ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2015 23:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ταλέντο από το Πολύκαστρο στην Κ15 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας