Τελευταία ενημέρωση 13:30, 19 Απρ 2024

Σε «Γερμανοαυστρία» ο Λαζαρίδης!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ατρόμητου οργανώνει ο team manager, Νίκος Λαζαρίδης, που βρίσκεται αυτές τις μέρες σε Αυστρία και Γερμανία.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ήδη έχει τσεκάρει δυο προπονητικά κέντρα στο Montafon της Αυστρίας, περιοχή που η ομάδα μας πραγματοποίησε την περσινή της προετοιμασία. Το ένα προπονητικό κέντρο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Team Manager της ομάδας μας που αύριο θα βρεθεί στη Γερμανία για να ελέγξει από κοντά ένα ακόμα προπονητικό κέντρο.

Τα προπονητικά κέντρα που θα εξετάζονται διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης.

Όλα τα κέντρα έχουν ξεχωριστά Spa center με πισινές αποκατάστασης για πλήρη επαναφορά του αθλητή μετά από μια κουραστική προπόνηση, σάουνες, τζακούζι εσωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα γήπεδα των προπονητικών κέντρων είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η βασική προϋπόθεση της τελικής επιλογής που θα παρθεί σε συνεργασία με τον Τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, θα είναι να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κλήθηκε στην Εθνική ο Κουλούρης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας