Τελευταία ενημέρωση 05:54, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γυναικείας ομάδας του Peristeri Volley για την πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου του τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Η ομάδα του Peristeri Volley συνέχισε το σερί των νικών κερδίζοντας εκτός έδρας τον Κελεό Ελευσίνας με 0-3 σετ, επιτυγχάνοντας έτσι το 7 στα 7 και παραμένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 1ο σετ η ομάδα του Peristeri Volley παίζοντας ποιοτικό Βόλεϊ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και επιταχύνοντας μια απόσταση ασφαλείας επικράτησε με 15-25. Το ίδιο σκηνικό και στο 2ο σετ με τις αθλήτριες του Peristeri Volley να επικρατούν με 13-25. Στο 3ο σετ μια χαλάρωση στα μέσα του σετ έβαλε προς στιγμή τον Κελεό στο παιχνίδι που πλησίασε στο 19-20, αλλά με αποφασιστικότητα τα κορίτσια του Peristeri Volley κέρδισαν το σετ και τον αγώνα με 20-25.

Με την αξιοζήλευτη απόδοση που άγγιξαν σε πολλά σημεία του αγώνα οι αθλήτριες του συλλόγου μας έδειξαν ότι αξίζουν δίκαια την άνοδο. Θερμά συγχαρητήρια από τον προπονητή σε όλες τις παίκτριες για την εξαιρετική εμφάνιση τους.

Για το Peristeri Volley αγωνίστηκαν: Βασιλική Παυλοπούλου (Διαγώνια), Μαριάνα Παπαδιώτη (Libero), Αφροδίτη Χιόνη (Κεντρική), Κωνσταντίνα Μπαβέλη (Ακραία), Βασιλική Νικολάου (Ακραία), Θεανώ Μπουτζουλγιάν (Πασαδαδόρος), Κατερίνα Κουβέλη (Κεντρική), Κατερίνα Φετάνη (Ακραία), Χριστίνα Βούκια (Κεντρική),Μαρίνα Στασινοπούλου (Πασαδόρος).

 Απουσίασαν : Δήμητρα Γουρνάκη (Διαγώνια), Χρυσοσπάθη Κατερίνα(Ακραία).

Προπονητής: Κώστας Σαϊτης.

Επόμενη αγωνιστική Peristeri Volley – Άμιλλα Καματερού ,Πέμπτη 22-01-2015 21:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα αλλά «γλυκό» αντίο για Μπουλτζουγιάν »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας