Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτάζουν στον Σύνδεσμο μια πετυχημένη χρονιά!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μια εκδήλωση στα γραφεία τους θα κλείσουν την ποδοσφαιρική χρονιά οι οργανωμένοι φίλαθλοι τιμώντας τους πρωταγωνιστές της φετινής πετυχημένης πορείας του Ατρόμητου.

Η ανακοίνωση τους έχει ως εξής:

«Η ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της και μαζί της ολοκληρώθηκε και το ξέφρενο ταξίδι που κάναμε από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα. Ένα ταξίδι που τα είχε σχεδόν όλα, κυρίως όμως τις χαρές αλλά και τις μελλοντικές προσδοκίες, με τις τελευταίες να είναι και αυτές που δίνουν το δικαίωμα για όνειρα ή καλύτερα για το βήμα παραπάνω. Αυτό όμως το ξέρουν καλύτερα εκείνοι που διοικούν την ομάδα και που εν τέλει κρίνονται απόλυτα επιτυχημένοι ως προς τις επιλογές τους τα τελευταία χρόνια.

Εμείς από πλευράς μας πέραν της εμπιστοσύνης που δείχνουμε, προσπαθήσαμε και νομίζουμε ότι το πετύχαμε, ώστε η ομάδα να παίρνει τις κατάλληλες "ντόπες" από την υποστήριξή μας, πέρα από τα εντός έδρας, σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας που πήραμε εισιτήρια.

Η ομάδα φέτος λοιπόν, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, έδειξε χαρακτήρα μεγάλου συλλόγου και αν δεν πήρε και κάποια "αναμενόμενα" αποτελέσματα, αντεπεξήλθε απολύτως στην βασική επιθυμία του κόσμου, που δεν είναι άλλη από το οι παίχτες να αγωνίζονται και να ματώνουν για το αστέρι.
Είναι περιττό και δεν αναλογεί σε κανένα που πλαισιώνει τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να σταθούμε σε μεμονωμένα γεγονότα που μπορεί να μας "χάλασαν", αυτά άλλωστε πάντα συμβαίνουν μέσα σε μία οικογένεια και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι οικογένεια..!!

Αυτό θεωρούμε ότι είναι και το μεγαλύτερο κέρδος των τελευταίων ετών. Για αυτόν τον λόγο σαν σύνδεσμος καλέσαμε την Παρασκευή στις 21.00, τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχημένης πορείας, με σκοπό να τους βραβεύσουμε σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στην αγωνιστική και όχι μόνο στάση που είχαν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να στηρίξει την εκδήλωση και να παρευρεθεί στα γραφεία του club με σκοπό να συγχαρεί τους παίχτες για την φετινή τους παρουσία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μεγάλους αλλά κυρίως για μικρούς, να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας, να συνομιλήσουν μαζί τους και να πάρουν και τα απαραίτητα "αναμνηστικά" από αυτούς.

Την Παρασκευή λοιπόν "κλείνουμε" προσωρινά τον φετινό ποδοσφαιρικό κύκλο και ξεκινάμε να ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο».