Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Focus που αυτός ο Αλέξης το αξίζει!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δεν έχω γεννηθεί στην Κηφισιά, στην Ερυθραία, στην Εκάλη. Έχω γεννηθεί στη γη πέρα από το ποτάμι, στο Περιστέρι και είμαι περήφανος.

Θα μπορούσε να πει κανείς μάλιστα ότι ταξικά, ιδεολογικά, μας χωρίζουν πολλά από τους Κηφισιώτες και τους Εκαλιώτες.

Δεν μου αρέσουν όμως οι ταξικές διαφορές, ιδίως όταν συναντάς και γίνεσαι φίλος με ανθρώπους που σε κερδίζουν με το καλημέρα, έχουν την φρεσκάδα στο πρόσωπό τους, την ταυτότητα του αγωνιστή που έχουμε  κι εμείς στα δυτικά αλλά και το όραμα για να πηγαίνουμε μπροστά και να προοδεύουμε.

Εδώ και δύο χρόνια λοιπόν έχω γνωρίσει ένα πολύ καλό  φίλο τον Αλέξη (Αλέξιο) Μακρή ο οποίος αντιπροσωπεύοντας το «νέο» κατέρχεται Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς - Ερυθραίας- Εκάλης απέναντι σε ένα «παλιό» κατεστημένο εκεί στα Βόρεια που μεταφράζεται σε 13-14 συνδυασμούς που λίγο πολύ έχουν διοικήσει την πόλη τους.

Αυτό τον άνθρωπο λοιπόν άμα ζούσα  στην Κηφισιά θα τον ψήφιζα με κλειστά μάτια. Γιατί έχει αρχές και ποιότητα ως άνθρωπος. Γιατί είναι επιστημονικά καταρτισμένος, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις πηγές ενέργειες, έχει καινοτόμες προτάσεις που δεν είναι πρωτοπόρες μόνο για την Κηφισιά αλλά για όλη την Ελλάδα.

Είναι νέος, έχει σχέδιο, ήθος και αληθινός. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να είσαι αληθινός, να κάνεις πράξεις και όχι λόγια, να ξέρεις να εκτιμάς και να μην ξεχνάς. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια λοιπόν ο Αλέξης Μακρής μου τα έδειξε απλόχερα.

Γι' αυτό και άμα ήμουν Κηφισιώτης θα έκανε focus αποκλειστικά πάνω του. Εύχομαι να του το κάνουν οι πολίτες της Κηφισιάς, της Εκάλης και της Ερυθραίας. Focus που αυτός ο Αλέξης το αξίζει!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 21:50