Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεδουλάκης:«Το μπάσκετ δεν κινδυνεύει»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι  ολοκλήρωσε με νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ. (83-65) την κανονική διάρκεια της Basket League, κατέλαβε την 2η θέση με τον Αργύρη Πεδουλάκη αν στέκεται στην διάθεση των παικτών αλλά και σε όλα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. 

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. Ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως “εμείς νοιώθουμε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας γιατί κρατήσαμε ρυθμό μετά από μία μεγάλη αποχή από αγώνες. Τα παιδιά κάνανε μία σοβαρή προσπάθεια, παίξανε καλό μπάσκετ κι είχαν ρυθμό. Αυτό που φοβόμασταν δεν τον συναντήσαμε και νομίζω πως κερδίσαμε ένα ματς δίκαια γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης”.

Σε ερώτηση για τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό μπάσκετ, ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. απάντησε πως “το μπάσκετ έχει βαθιές ρίζες, είναι καλά δομημένο στο επίπεδο της παραγωγής και βρίσκεται στο DNA του Έλληνα. Δεν κινδυνεύει. Αυτές είναι παρενθέσεις. Το θέμα είναι πως θα τελειώσει και πότε θα επικρατήσει η λογική”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ., Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: “Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για νίκη του. Ήταν δίκαιη γιατί κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε, εκτός από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, και μία μεγάλη διακοπή η οποία ήταν πολύ άσχημη για μας. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε, όλο αυτό το διάστημα, να κρατήσουμε τα παιδιά και να παρουσιάσουμε μια αξιοπρεπή εικόνα σε οποιοδήποτε γήπεδο και να παίζουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι”.

Σε ερώτηση αναφορικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στο ελληνικό μπάσκετ, ο τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ. δήλωσε: “Τι σχόλιο να κάνεις; Από που να ξεκινήσεις; Νομίζω πως το μπάσκετ έχει φτάσει σε πολύ οριακό σημείο, είναι πολύ άσχημο για όλους όσους ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο σπορ. Νομίζω πως πλέον οι λύσεις πρέπει να έρθουν από πολύ ψηλά. Αφήνουμε τα γεγονότα, τα προσπερνάμε, συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα και τα προσπερνάμε και δεν είναι αυτό καλό για το άθλημα. Δεν βοηθάει σε κάτι”.