Τελευταία ενημέρωση 13:53, 25 Απρ 2024

Πρόταση ανανέωσης με «ναι» από Μανούσο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ατρόμητος μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου προπονητή και να έχει ρίξει εκεί το βάρος του, ωστόσο δεν αφήνει στην τύχη του και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες.

Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του Γιώργου Μανούσου, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου τελειώνει αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr, οι άνθρωποι του Ατρομήτου είναι έτοιμοι να τον καλέσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αφού τα προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να δείξει περισσότερα πράγματα.

 Στον Ατρόμητο πέραν από το ταλέντο του εκτιμούν το πείσμα και το αγωνιστικό πάθος του Μανούσου, ο οποίος σίγουρα διεκδικεί το Όσκαρ Ατυχίας με τους σοβαρούς τραυματισμούς που πέρασε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Οι τραυματισμοί μπορεί να τον άφησαν πίσω τη φετινή σεζόν ωστόσο, όταν ήταν σε θέση να βοηθήσει το έκανε και με το παραπάνω. Σημείωσε το γκολ του διπλού στη Λάρισα, το πρώτο στο «Κλ.Βικελίδης» με τον Άρη, ενώ μην ξεχνάμε και αυτά με τη Μπρεστ εντός και εκτός έδρας.

Η επιβράβευση θα έρθει με μια νέα πρόταση και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Παναιτωλικό αύριο η Κ19 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας