Τελευταία ενημέρωση 19:50, 18 Απρ 2024

Διδακτικό το παρθενικό ταξίδι στην Α1!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το παρθενικό ταξίδι της Ανδρικής Ομάδας του ΓΣΠ στην Α1 κατηγορία του πόλο μπορεί να μην είχε αίσιο τέλος όμως ήταν πέρα για πέρα διδακτικό. Σήμερα προσπάθησε να επιστρέψει από το -4 στο κολυμβητήριο της Χωράφας δίχως όμως επιτυχία και μοιραία, η ήττα με 4-6 από τον Ν.Ο. Χίου τον “έριξε” στην Α2 κατηγορία.

Κακό το ξεκίνημα για την ομάδα του Κώστα Λούδη καθώς, πέρα από την αστοχία ήρθαν να προστεθούν και τα τρία γκολ παθητικό (1-3) τα οποία έγιναν και πέντε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (1-5).

Με την αλλαγή τερέν όμως, ήρθε και η αντίδραση για τον Γ.Σ.Π. Αφού πρώτα δέχθηκε ένα έκτο γκολ, στην συνέχεια ο Κλήμος βρήκε δις δίχτυα (3-6) γα να τον μιμηθεί ο Γερακούδης για το 4-6. Η συνέχεια βρήκε τον Γ.Σ.Π.

Εκ νέου άστοχο και με αρκετά λάθη τα οποία του στέρησαν την παραμονή στην κατηγορία.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-1, 1-0
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 2, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Τσιφτής
Ν.Ο. Χίου (Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης 2, Παππάς Κ. 2, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποκλείστηκαν οι Παίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας