Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάναντι:«Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ύστερα από δύο επιτυχημένες σεζόν στον πάγκο του Ατρομήτου, ο Νταμίρ Κάναντι αποχωρεί από την ομάδα του Περιστερίου.

«Για μένα δεν είναι καθόλου εύκολη μέρα η σημερινή. Αρχικά χάσαμε το παιχνίδι που θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, αλλά κι επειδή έχω αποφασίσει να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τον Ατρόμητο και για τον λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολλούς ανθρώπους για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια στο σύλλογο.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα συνολικά για αυτά τα δύο καταπληκτικά χρόνια και κάθε παίκτη ξεχωριστά που βοήθησαν για να έχουμε αυτές τις επιτυχίες με τον Ατρόμητο. Θέλω να ευχαριστήσω πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή που με υποστήριξαν πάρα πολύ με βοήθησαν πάρα πολύ να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, δεν είχαμε ποτέ οικονομικό πρόβλημα να φτιάξουμε μια καλή ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν σε κάθε στιγμή, κάθε υπάλληλο της ομάδας από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους της ακαδημίας με τους οποίους συνεργάστηκα εξαιρετικά. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς (σ.σ. Δημοσιογράφους) για την άριστη συνεργασία που είχαμε, εκτιμώ την δουλειά σας και ήταν μια άψογη συνεργασία.

Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, αυτή τη στιγμή δεν έχω υπογράψει με κανέναν παρ' όλο που υπάρχουν προτάσεις, όλα είναι ανοιχτά. Ήθελα να τελειώσει το πρωτάθλημα και να αποφασίσω μετά το μέλλον μου. Εγώ εξετάζω πως θα βελτιωθώ, αλλά ακόμα είναι δύσκολο να πω που θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας μου, θέλω να είναι σε μεγάλο πρωτάθλημα χωρίς να υποτιμώ την Super League».

Για την καλύτερη στιγμή του στον Ατρόμητο: «Υπάρχουν πολλές στιγμές που θα πάρω μαζί μου στις αποσκευές με πολύ μεγάλη συγκίνηση. Δεν μπορώ να ξεχάσω πολλές στιγμές, όπως δυο φορές ότι περάσαμε στο Europa League, πέρσι βγάλαμε τον Ουάρντα MVP του πρωταθλήματος, φέτος τον πρώτο σκόρερ τον Κουλούρη, βελτιώσαμε πολλούς ποδοσφαιριστές που φτάσανε μέχρι και την Εθνική, σπάσαμε πολλά ρεκόρ, βρεθήκαμε μέχρι και στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Πέρσι καταφέραμε να εξελίξουμε και τον Γιαννιώτη που ήταν εξαιρετικός τερματοφύλακας. Όσον αφορά το τι θα μπορούσα να αλλάξω, είχαμε πολλές συζητήσεις με τον Ατρόμητο κι αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας».

Για το αν θα ήθελε να προπονήσει κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα: «Θέλω πάντα να προπονώ το καλύτερο κλαμπ και σίγουρα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι σύλλογοι γι' αυτό. Το πιο σημαντικό ήταν που εγώ αισθανόμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, πέρασα υπέροχα δίπλα σε καταπληκτικούς ανθρώπους θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχω μια πολύ θετική εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτός ήταν ένας λόγος που πέρσι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα. Σίγουρα η είσοδος και η χρήση του VAR από την επόμενη χρονιά θα είναι σημαντική βοήθεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και τους διαιτητές. Θεωρώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει υψηλό επίπεδο, είδαμε ελληνική ομάδα να παίζει στο Τσαμπιονς Λιγκ κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Μου έκανε κέφι να δουλεύω εδώ».

Για το τι θα του λείψει από τον Ατρόμητο: «Αυτό που θα μου λείψει θα είναι ένας καφές στον ήλιο. Ο Νταμίρ Κάναντι θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές με την οικογένειά του, γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους που τους σέβομαι και θέλω να τους ξαναδώ και πλέον ο καλύτερός μου φίλος είναι Έλληνας».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Μάιος 2019 23:03