Τελευταία ενημέρωση 12:12, 16 Οκτ 2021

Ο Ρούμπας με ...απάλλαξε από τον κόπο!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αυτή τη φορά δεν θα πάρω τίποτα πίσω! Και δεν θα πάρω, γιατί θέλω να «ευχαριστήσω τον τρομερό πρόεδρο του Άγιου Ιερόθεου τον Παναγιώτη Ρούμπα και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου μας. Δεν θα πάρω τίποτα γι’ αυτόν τον τρομερό διοικητικό ηγέτη μιας ιστορικής ομάδας που με απάλλαξε από τον κόπο και έκανε τη ζωή μου πιο εύκολη.

Καλό μήνα καταρχάς και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Το Φως της Ανάστασης δεν πρέπει να φωτίζει μόνο τις ψυχές και τις καρδιές μας. Το Φως της Ανάστασης πρέπει να αποτελεί την πηγή έμπνευσης και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους βγάζοντας από μέσα μας τα βαρίδια του παρελθόντος. Και προσωπικά για εμένα ήταν ένα «βαρίδι» που το βγάζω από μέσα μου γιατί η υπομονή εξαντλήθηκε.

Στη φωτό βλέπετε ένα παλιό μεγάλο άσο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιώργο Γονιό, με καριέρα στη δεκαετία του ’70 στον Παναθηναϊκό. Με τη μεταγραφή να την κάνει από τον Άγιο Ιερόθεο που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Γονιός στα 70 plus πλέον που τον βλέπετε να κρατάει το βιβλίο με την ιστορία του Άγιου Ιερόθεου, κάτι μοναδικό για ερασιτεχνική ομάδα, έδειξε μεγάλο σεβασμό απέναντι σε ένα κόπο μηνών, σε μια δουλειά τριών ανθρώπων που αφιέρωσαν πολλές ώρες για να γράψουν αυτή την ιστορία. Έψαξε, έμαθε, με πήρε τηλέφωνο και με μεγάλη χαρά τον συνάντησα στους Αμπελόκηπους για να του δώσω το βιβλίο.

Την ίδια ώρα  ο τρομερός πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου ο Παναγιώτης Ρούμπας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αφού ποτέ του δεν ενδιαφέρθηκε για την πορεία της έκδοσης, ποτέ του δεν είπε μια καλή κουβέντα για το βιβλίο της ομάδας του, ποτέ του δεν διανοήθηκε να κάνει μια συγκέντρωση γι’ αυτό το ιστορικό γεγονός της ομάδας που «διοικεί», έκανε κάτι που πραγματικά μου έλυσε τα χέρια: Μοίραζε το βιβλίο δωρεάν, δεξιά και αριστερά. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις του ο άνθρωπος και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μετά από τόσους μήνες δουλειάς θα ήταν πολύ κουραστικό για εμένα να το δίνω και προσφέρθηκε εκείνος όλο χαρά για να το μοιράζει δωρεάν όπως μου είπε. Γίνεται λοιπόν αυτόν τον άνθρωπο να μην τον ευχαριστήσω που με απάλλαξε από τον κόπο;

Παναγιώτη Ρούμπα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!. Δεν έχω λόγια....

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μάιος 2019 23:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Focus που αυτός ο Αλέξης το αξίζει! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας