Τελευταία ενημέρωση 20:53, 25 Απρ 2024

Το «αστέρι» κυματίζει και στην Παμβώτιδα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια νέα συνεργασία, με σημειολογική σημασία, για τον Ατρόμητο που μέσα από το δίκτυο σχολών μπαίνει και στα Γιάννινα καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Αθλητικό όμιλο Σταυρακίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Αθλητικό Όμιλο Σταυρακίου 2009 από τα Ιωάννινα!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος του Α.Ο. Σταυρακίου 2009, Σπύρος Γώγος τόνισε τα εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Σταυρακίου Ιδρύθηκε το 1958. Από τότε συμμετέχει σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ανελλιπώς, με αποκορύφωμα την συμμετοχή στη Δ΄ Εθνική κατηγορία 1990-1992.

Το 2015 ξεκινήσαμε το πρώτο βήμα με την ίδρυση Σχολή Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις “Λέανδρος Καμηνάς”. Αυτή τη στιγμή αριθμεί 120 μέλη-αθλητές ηλικίας 5-15 ετών και συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Ηπείρου.

Το δεύτερο βήμα είναι η μεγάλη συνεργασία μας, με την ΠΑΕ Ατρόμητος τον Απρίλιο του 2019. Ύστερα από την επίσκεψη του Kου Απόστολου Αποστόλου, υπευθύνου του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών στις εγκαταστάσεις μας, επήλθε η ολοκλήρωση της συνεργασίας. Έχουμε την τύχη ο κύριος Αποστόλου να είναι από την Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα από το χωριό Γεωργάνοι, Λάκκας Σουλίου Ιωαννίνων και να ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμά μας. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς η συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει την αξία, το ήθος και τις γνώσεις στο κομμάτι των υποδομών, πράγμα που τον κατατάσσει σε ένα από τους πιο έμπειρους πανελλαδικά στο κομμάτι αυτό.

Η φιλοσοφία και ο τρόπος εκμάθησης του ποδοσφαίρου καθώς και η λειτουργία για το πώς πρέπει να δουλεύουν οι αθλητές είναι στην ίδια κατεύθυνση.

Ο Αθλητικός Όμιλος Σταυρακίου με τη συνεργασία αυτή επιθυμεί την καλύτερη οργάνωση και βελτίωση σε όλους τους τομείς της ακαδημίας. Χρειαζόμαστε και θέλουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ΠΑΕ Ατρομήτου, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει παρουσιάσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ένα σύλλογο που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους, παίρνοντας την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ατρόμητος για τη μεγάλη τιμή να μας κάνει μέλος στο δίκτυο ακαδημιών της».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 23:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αύριο με Άρη η Κ19! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας