Τελευταία ενημέρωση 01:44, 19 Αυγ 2019

Μεγαλειώδη συγκέντρωση Μουλιάτου στο ΚΥΒΕ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μεγαλειώδη προεκλογική ομιλία που θα αφήσει έντονο το αποτύπωμά της σε τούτη την προεκλογική περίοδο πραγματοποίησε χθες στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μουλιάτος.

Παρουσία εκατοντάδων φίλων του αλλά και δεκάδων επισήμων από όλες τις βαθμίδες της πολτικής ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης που κατέκλυσαν τον εσωτερικό αλλά και τους εξωτερικούς χώρους  ο Δημήτρης Μουλιάτος, που συστρατεύεται με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη, μίλησε για το όραμά του την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Αττικής.

Η εκδήλωση είχε ωστόσο τεράστια οργανωτική επιτυχία και από την πρώτη στιγμή ο καλεσμένος ένιωσε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Επτά ομοιόμορφα ντυμένα κορίτσια, πρόσφεραν από ένα λουλούδι στους καλεσμένους ενώ η Γραμματέας του Δημήτρη Μουλιάτου, Κική Ιονά είχε φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια μιας εκδήλωσης που πραγματικά έκανε αίσθηση.

Την παρουσίαση έκανε η Νένα Χρονοπούλου η οποία αναφέρθηκε με λόγια καρδιάς για την σχέση της με τον Δημήτρη Μουλιάτο και την προσφορά του στην κοινωνία αλλά και στους ανθρώπους με ξεχωριστές ικανότητες.

Την ηχητική κάλυψη με την αρτιότητα και την ποιότητα που την έχει καταστήσει κορυφαία στο χώρο της πρόσφερε η εταιρία Top Sound/ Νίκος Αναστασόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήταν «όλοι εκεί» στην ομιλία του Μουλιάτου! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Τρείς απουσίες η προετοιμασία

Τρείς απουσίες η προετοιμασία

17 Αυγ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Τι ισχύει για Ρισβάνη!

Τι ισχύει για Ρισβάνη!

17 Αυγ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Σενάρια για Ανδρούτσο

Σενάρια για Ανδρούτσο

17 Αυγ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλική ήττα στην Ηλιούπολη

Φιλική ήττα στην Ηλιούπολη

14 Αυγ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας