Τελευταία ενημέρωση 14:42, 24 Απρ 2024

Αργύρης:«Αυτές οι νίκες καθιερώνουν το club»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Περιστέρι Βίκος Cola συνεχίζει να εντυπωσιάζει  με τον Αργύρη Πεδουλάκη να εκθειάζει την δουλειά όλων στην ομάδα!

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως "έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εμείς βγάλαμε ενέργεια κι αυτό φαίνεται στα ριμπάουντ, ενώ είχαμε ομαδικό πνεύμα κι απεικονίζεται στις 22 ασίστ που δώσαμε. Αν εξαιρέσω την αρχή της τρίτης περιόδου και τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, που απο ενθουσιασμό χάσαμε την συγκέντρωση μας και πήγαμε βιαστικά, στο μεγαλύτερο κομμάτι κάναμε καλή δουλειά και σωματικά και πνευματικά. Αυτές οι νίκες καθιερώνουν το club ως μία καλή μπασκετική ομάδα αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, και το λέω συνέχεια είναι πως, για να γίνεις μεγάλη ομάδα θα πρέπει να παλεύεις και να κερδίζεις τα “πρέπει”.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που για άλλη μία φορά που ήταν κοντά μας και μας στήριξε σε πολύ καλά πλαίσια, αθλητικά! Για εμάς είναι πολύ μεγάλη τιμή που το παιδικό και το εφηβικό μας κατέκτησαν το πρωτάθλημα των Αθηνών και να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δουλέψανε πολύ σκληρά καθ΄όλη την χρονιά και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο".

Σε ερώτηση για τις νίκες επί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έπειτα από 16 χρόνια και την σύγκριση της τότε ομάδας με την φετινή, απάντησε: "Αυτή η ομάδα χτίζεται. Η παλιότερη ομάδα είχε παίκτες που ήταν σφυρηλατημένοι. Είχαν παίξει Euroleague, Κόρατς, πολλά παιδιά είχαν κάνει πρωταθλητισμό, είναι διαφορετικά… Είναι η πρώτη χρονιά, “χτιζόμαστε”… Εμείς δεν έχουμε παραπονεθεί αλλά ουσιαστικά, χάσαμε τον βασικό μας point guard και τα παιδιά δείξανε χαρακτήρα γιατί δεν είναι εύκολο, μία ομάδα με το μπάτζετ του Περιστερίου να μπορέσει να βρει λύσεις. Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω για να μπορέσουμε να μείνουμε σε ένα επίπεδο το οποίο θα μας κάνει αξιοσέβαστους. 

Τέλος, σε ερώτηση για το μέλλον και το επόμενο βήμα, δήλωσε: "Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που και ο αντίπαλος, δεν είσαι μόνος σου. Δεν είναι ατομικό άθλημα που τρέχω τα 100 μέτρα σε 9.95 και ξέρω πως αυτός είναι ο χρόνος μου και πρέπει να τον βελτιώσω. Μπορεί να παρουσιαστούν καλύτερες ομάδες… Εμείς αυτό που θέλουμε, και το Περιστέρι έχει ένα ευτύχημα, να είναι μια μπασκετική παρέα και εμείς δεν αλλάζουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να είναι ένα καλό σχολείο το οποίο θα είναι αξιοσέβαστο. Τώρα, αν βγούμε τέταρτοι ή πέμπτοι ή όγδοοι, δεν πειράζει γιατί δεν θα μας αλλάξει την ζωή. Θα είμαστε περήφανοι αν τα παιδιά που έρχονται από κάτω κάνουν ένα βήμα μπροστά, γιατί γι’αυτά, δεν θα είναι εύκολο το χρόνου. Είναι αλλιώς να είσαι νέος και να παίζεις δίχως πίεση κι αλλιώς να παίρνεις την ομάδα στην πλάτη σου”. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 23:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παίρνει τον Σμιθ για αντι-Χάροου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας