Τελευταία ενημέρωση 11:57, 20 Απρ 2024

Βρε καλώς τον επόπτη Φραγκιαδάκη

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κορίνθιος Δασκαλόπουλος που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τις αποφάσεις του όταν σφυρίζεια αγώνες του Ατρόμητου είναι ο εκλεκτός της Κεντρικής Επιτροπή Διαιτησίας για τον αγώνα της Τετάρτης Ατρόμητος - Παναθηναϊκός στο γήπεδο Περιστερίου, που θα διεξαχθεί κανονικά παρουσία φιλάθλων.

 

Ο Δασκαλόπουλος θα έχει α’ βοηθό τον Δημητριάδη από τη Μακεδονία και β’ βοηθό τον Φραγκιαδάκη από τα Δωδεκάνησα. Ο ορισμός του Φραγκιαδάκη μας ξυπνά άσχημες μνήγμες καθώς ήταν στην ίδια θέση στον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0 των πλέι οφ στον οποίο χάθηκε το Τσάμπιονς Λιγκ από μια εντελώς λανθασμένη του απόφαση όταν σήκωσε οφσάιντ τον Ναπολεόνι ενώ καλυπτόταν τρία μέτρα. Απόφαση που άλλαξε το ρουν της ιστορίας του Ατρόμητου καθώς αν άφηνε τη φάση να εξελιχθεί όπως έπρεπε ο Ατρόμητος θα άλλαζε επίπεδο. Ας όψεται όμως αυτός ο επόπτης που συνεχίζει ακόμη να σηκώνει την σημαία του.

Γι’ αυτό και η Θύρα 7 που θα τον έχει μπροστά της καλό είναι να τον «παρακολουθεί» στενά και να τον μαρκάρει για να μην κάνει πάλι κανένα «ανθρώπινο» λάθος σε βάρος του Ατρόμητου.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 19:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όλοι έτοιμοι πλην Αγκουαζί »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας