Τελευταία ενημέρωση 11:59, 20 Απρ 2024

Η Πιο «Χρυσή» Δεκαετία της Ιστορίας του!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Την πιο χρυσή δεκαετία της ιστορίας του διανύει μακράν ο Ατρόμητος ο οποίος επί ημερών Σπανού έχει καταξιωθεί μεταξύ των καλύτερων ελληνικών ομάδων.

Το αστέρι μετά τη χθεσινή νίκη του επί του Απόλλωνα εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον φθάνει την 7η συμμετοχή του στην Ευρώπη μέσα σε αυτή τη δεκαετία συν τους δύο τελικούς το 2011 και το 2012.

Η ομάδα αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ το 2012, το 2013, το 2014, το 2015 έκανε διάλλειμα το 2016 και το 2017 και επέστρεψε το 2018 συνεχίζοντας και το 2019.  Ατρομητάρα όνομα και πράγμα.

Το ματς

Ο Ατρόμητος κατέβηκε με το κλασσικό 4-3-3, ενώ ο Απόλλωνας με 3-4-3. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να μπει καλά στο ξεκίνημα, κοιτάζοντας στα ίσια τον αντίπαλο του, αλλά μετά τα πρώτα λεπτά, οι Περιστεριώτες βρήκαν τα πατήματά τους, στον αγωνιστικό χώρο. Στο 8’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, πέρασε λίγο έξω από την εστία του Χουάντερσον, όμως στο 14’ οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Ουάρντα βρέθηκε σε θέση φορ, στο όριο της περιοχής και πάσαρε αριστερά στον Κιβρακίδη, που ερχόταν με φόρα και με ένα ωραίο σουτ έστειλε από τη γραμμή της περιοχής και πλάγια αριστερά, την μπάλα στην απέναντι γωνία του Χουάντερσον για το 1-0.

Το ματς με το γρήγορο γκολ, άνοιξε σε ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή στιγμή στο 19ο λεπτό με τον Ρώσση που έκανε σουτ με το αριστερό, αλλά ο Μέγιερι το εξουδετέρωσε. Με πρωτοβουλία και σωστή κυκλοφορία, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να «κλειδώσει» τον αγώνα από το πρώτο μέρος. Ο Μπρούνο πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, αφού στο 34’ είχε σουτ που μπλόκαρε ο Χουάντερσον, ενώ στο 44’ ο ίδιος παίκτης με προσωπική προσπάθεια, αφού πέρασε από τα αριστερά, έκανε το σουτ για να περάσει όμως το τελείωμα του πάνω από την εστία.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με μια καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, αφού ο Ενσικουλού σούταρε μέσα από την περιοχή, για να μπλοκάρει ο Χουάντερσον. Στο 49’ κεφαλιά του Ρισβάνη κατέληξε άουτ. Στα επόμενα τρία-τέσσερα λεπτά ο Απόλλωνας προσπάθησε να γίνει απειλητικός με ένα ακόμα σουτ του Ρώσση που εξουδετέρωσε ο Μέγιερι, ενώ στο 54’ ο Ναζλίδης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, αλλά η εκτέλεση του, ήταν πάνω από την εστία.

 Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ουάρντα απείλησε ξανά από τον αέρα, μετά τη σέντρα του Μπρούνο, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από την εστία. Στο 68’ ο Μανούσος πέρασε στη θέση του Αιγύπτιου και ένα λεπτό μετά προσπάθησε ν’ απειλήσει, αλλά δεν έπιασε το σουτ, όπως θα ήθελε. Στο 71’ ο Κιβρακίδης θα κάνει άσχημο μαρκάρισμα στον Στάθη και θα τιμωρηθεί από τον Τζήλο μόνο με κίτρινη, ενώ το μαρκάρισμα ήταν γι’ απευθείας κόκκινη κάρτα. Άλλωστε το γεγονός πως τη γλίτωσε σε αυτή τη φάση ο σκόρερ, οδήγησε τον Κάναντι, στο να τον βγάλει από το ματς για να περάσει στον αγώνα τον Κατράνη.

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (76’ Κατράνης), Χατζηϊσαϊας, Ούμπιντες, Ενσικουλού (86’ Ουγκράι), Σάκιτς, Μπουσουλάζιτς, Κουλούρης, Ουάρντα (68’ Μανούσος), Ρισβάνης, Μπρούνο

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος (90+1’ Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντούρσο (86’ Βάρκας), Ελ-Χέλβε, Ναζλίδης (78’ Ντεφεντερίκο)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απρίλιος 2019 10:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έγινε… 300άρης ο Ούμπιδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας