Τελευταία ενημέρωση 22:59, 18 Απρ 2024

Βασιλόπουλος:«Το μέλλον μας τα παιδιά»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι  θα αντιμετωπίσει αύριο τον Πανιώνιο (6/4, 15:45), ωστόσο, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν στάθηκε τόσο στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής όσο στις επιτυχίες που σημείωσαν οι Παίδες και οι Έφηβοι του συλλόγου.

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. Έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “χαίρομαι που βλέπω και διαβάζω, μία εβδομάδα τώρα, για τις επιτυχίες των Ακαδημιών του συλλόγου. Έφηβοι και Παίδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν με αξιώσεις και το Πανελλήνιο. Αναμφίβολα είναι η μεγαλύτερη νίκη του οργανισμού που λέγεται Περιστέρι, μεγαλύτερη ακόμα και από την επιτυχία που σημειώσαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από λίγες ημέρες. Και το αναφέρω αυτό διότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του αθλήματος, το μέλλον της ομάδας και δείχνουν από πολύ νωρίς πως βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Εύχομαι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και όλα τα άλλα θα έρθουν. Στο Περιστέρι άλλωστε παίζουν που η ανάδειξη ταλέντων, είναι στο DNA της ομάδας.

Τώρα, σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο… Είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες. Από την μία ο Πανιώνιος είναι αρκετά ανεβασμένος αγωνιστικά, φαίνεται να έχει σωθεί και κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Από την άλλη, εμείς προερχόμαστε από την πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά.

Είναι ένα ματς με ιστορία, δύο παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος συγκρούονται και ευελπιστώ, πρωτίστως να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Από κει και μετά, αυτός που θα είναι συγκεντρωμένος στο πλάνο του, αυτός θα πάρει και την νίκη”. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για το «διπλό» αύριο στη Νέα Σμύρνη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας