Τελευταία ενημέρωση 03:59, 19 Απρ 2024

«Μάχη» για Ευθύμη μεταξύ Άντερλεχτ - Άγιαξ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυξάνονται οι... μνηστήρες για τον μπομπέρ της Super League, Ευθύμη Κουλούρη, καθώς βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Άντερλεχτ δίνει «μάχη» με τον Άγιαξ για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», ο Ευθύμης Κουλούρης έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άντερλεχτ, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα του Ατρομήτου την φετινή σεζόν, καθώς τον νεαρό επιθετικό τον γνωρίζει καλά ο αθλητικός διευθυντής των Βέλγων, Φράνκ Άρνεσεν, από την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ.

Οι Βέλγοι κάνουν αναφορά και σε ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον 23χρονο επιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στον Ατρόμητο, με την φανέλα του οποίου έχει σημειώσει 23 γκολ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της Super League με 17 γκολ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Άντερλεχτ αναμένεται να κινηθούν άμεσα, δεδομένου και του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Άγιαξ, με την ρήτρα αγοράς του Κουλούρη να ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ενδιαφέρον για την απόκτησή του, έχουν δείξει και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Πηγή sdna.gr

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας