Τελευταία ενημέρωση 13:21, 06 Αυγ 2020

«Βγαλμένη από τα παλιά» η συγκέντρωση στο ΚΥΒΕ!

Κατηγορία Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συγκέντρωση που μας θύμισε άλλα χρόνια όταν οι φίλοι του Ατρόμητου συγκεντρώνονταν στην ιστορική Λέσχη στην οδό Ραβινέ και συζητούσαν θέματα της ομάδας σε εποχές πιο αγνές, ρομαντικές και πολύ δύσκολες, πραγματοποιήθηκε σήμερα όμως αυτή τη φορά στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Γιατί είναι αλήθεια ότι την τελευταία 15ετία με την έλευση του Σπανού που το κλαμπ στο σύνολο του μπήκε σε άλλη διάσταση δεν πραγματοποιήθηκε κάποια συγκέντρωση προβληματισμού γύρω από την ομάδα

Μάλιστα συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό περιστεριωτών και είχε ως θέμα σύμφωνα με την πρόσκληση των διοργανωτών «Ενημέρωση των φίλων του Ατρόμητου για το όραμα και σχεδιασμό  μιας μεγάλης ατρόμητης οικογένειας στον Ερασιτέχνη».

Στους καλεσμένους της εκδήλωσης μίλησε ο Παύλος Μακρής που προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στον Ατρόμητο και ο οποίος ανέλυσε τις προσπάθειες που έχει κάνει για την εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη χωρίς όμως ανταπόκριση. Στο πάνελ είχε δίπλα του τον Κώστα Ρεντζιλά και τον Μιχάλη Γαρτζολάκη

Την άποψη τους διατύπωσαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ι που φορτισμένοι συναισθηματικά σήκωσαν λίγο τους τόνους και ζήτησαν πιο δυναμικές κινητοποιήσεις γιατί υπογράμμισαν ότι η δικαστική οδός θα τραβήξει χρόνο.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων: Βασίλης Καρακατσάνης, Βασίλης Μπέτσης, Γιώργος Μαρκόβας, Αλέκος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, Νίκος Αναστασόπουλος, Τάσος Τράγος, Στέλλα Μουζάκη, Αντώνη Ξυπνητός (ιστορικός πρόεδρος του Ατρόμητου), Ιωσήφ Ξυπνητός, Μανώλης Τσαγκιώτης.

Επίσης αντιπροσωπεία οργανωμένων καθώς και οι παλαίμαχοι αφοί Κωνσταντινίδη, Κότσαλος, Ζαρδαμόπουλος, Τσιριμιάγκος, Πάτσης, Ελευθεράκος, Βασίλης Δημητρόπουλος. Ξεχωριστή παρουσία από τον Ευκλείδη Μεγάρων, μέλος του δικτύου σχολών Ατρόμητου, ο Τάσος Κίτσιος.