Τελευταία ενημέρωση 09:18, 23 Απρ 2024

«Βγαλμένη από τα παλιά» η συγκέντρωση στο ΚΥΒΕ!

Κατηγορία Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συγκέντρωση που μας θύμισε άλλα χρόνια όταν οι φίλοι του Ατρόμητου συγκεντρώνονταν στην ιστορική Λέσχη στην οδό Ραβινέ και συζητούσαν θέματα της ομάδας σε εποχές πιο αγνές, ρομαντικές και πολύ δύσκολες, πραγματοποιήθηκε σήμερα όμως αυτή τη φορά στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Γιατί είναι αλήθεια ότι την τελευταία 15ετία με την έλευση του Σπανού που το κλαμπ στο σύνολο του μπήκε σε άλλη διάσταση δεν πραγματοποιήθηκε κάποια συγκέντρωση προβληματισμού γύρω από την ομάδα

Μάλιστα συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό περιστεριωτών και είχε ως θέμα σύμφωνα με την πρόσκληση των διοργανωτών «Ενημέρωση των φίλων του Ατρόμητου για το όραμα και σχεδιασμό  μιας μεγάλης ατρόμητης οικογένειας στον Ερασιτέχνη».

Στους καλεσμένους της εκδήλωσης μίλησε ο Παύλος Μακρής που προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στον Ατρόμητο και ο οποίος ανέλυσε τις προσπάθειες που έχει κάνει για την εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη χωρίς όμως ανταπόκριση. Στο πάνελ είχε δίπλα του τον Κώστα Ρεντζιλά και τον Μιχάλη Γαρτζολάκη

Την άποψη τους διατύπωσαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ι που φορτισμένοι συναισθηματικά σήκωσαν λίγο τους τόνους και ζήτησαν πιο δυναμικές κινητοποιήσεις γιατί υπογράμμισαν ότι η δικαστική οδός θα τραβήξει χρόνο.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων: Βασίλης Καρακατσάνης, Βασίλης Μπέτσης, Γιώργος Μαρκόβας, Αλέκος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, Νίκος Αναστασόπουλος, Τάσος Τράγος, Στέλλα Μουζάκη, Αντώνη Ξυπνητός (ιστορικός πρόεδρος του Ατρόμητου), Ιωσήφ Ξυπνητός, Μανώλης Τσαγκιώτης.

Επίσης αντιπροσωπεία οργανωμένων καθώς και οι παλαίμαχοι αφοί Κωνσταντινίδη, Κότσαλος, Ζαρδαμόπουλος, Τσιριμιάγκος, Πάτσης, Ελευθεράκος, Βασίλης Δημητρόπουλος. Ξεχωριστή παρουσία από τον Ευκλείδη Μεγάρων, μέλος του δικτύου σχολών Ατρόμητου, ο Τάσος Κίτσιος.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 23:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΚΦΑ:«Το επόμενο ραντεβού μας στη Λέσχη»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας