Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάναντι: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό είναι απογοητευμένος.

Το ματς με τον Ολυμπιακό: «Αρχικά με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Νομίζω ότι στο α' μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το 2-0. Γνωρίζαμε ότι στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός θα ρίσκαρε πολύ και με τις αλλαγές του με Χασάν και Ντίας θα πίεζε. Είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι την αλλαγή του Καρασαλίδη. Μετά το 1-1 είχαμε και ευκαιρία στην αντεπίθεση και με τον Ρισβάνη. Δεν την αξιοποιήσαμε και ήρθε το 2-1».
 
Το εάν έδωσε εντολή να κλειστεί πίσω η ομάδα του στο β' μέρος: «Εμείς είχαμε πει να παίξουμε όπως στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές του διαφοροποίησε το ματς. Με την αλλαγή του Καρασαλίδη βελτιωθήκαμε και προσπαθήσαμε με Μπρούνο και Ενσικουλού στις αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι το βασικό ήταν οι χαμένες ευκαιρίες μας στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την εικόνα του αλλά και το ματς στο β' ημίχρονο και εμείς χάσαμε το ματς από τις φάσεις που χάσαμε στο πρώτο μέρος».
 
Το Άρης - Ατρόμητος και την 4η θέση: «Θα είναι συναρπαστική αναμέτρηση. Έχουμε και ματς στην έδρα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε την 4η θέση και θα τα δώσουμε όλα για αυτό».