Τελευταία ενημέρωση 07:13, 20 Απρ 2024

Κίνηση «ματ» για δεύτερο Άλσος στην πόλη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κίνηση «ματ» με έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους στο Περιστέρι, συνολικής επιφάνειας 3.086,11 τμ. προστίθεται πλέον στην διάθεση των δημοτών της πόλης έκανε η δημοτική αρχή με τελικό εκφραστή τον Αντιδήμαρχο Αλέξη Σταυρούλια!

Πρόκειται για έκταση που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του λεγόμενου «Σπαστήρα», στην περιοχή Νέα Ζωή και εφάπτεται νότια με την οδό Πελασγίας, σε Κοινόχρηστο Χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου και σε πεζόδρομο.
Περιμετρικά και σε ακτίνα 300 μέτρων υπάρχουν Χώροι Εκπαίδευσης σε ένα σύμπλεγμα σχολικών μονάδων όπως τα :

8°, 22°, 28° και 43° Νηπιαγωγεία '

6°, 13°, 14°, 33° και 46° Δημοτικά

13ο Γυμνάσιο

Ο κοινόχρηστος αυτός χώρος με το τοπωνύμιο «ΣΠΑΣΤΗΡΑ» που είναι ήδη χαρακτηρισμένος χώρος Άθλησης και αναψυχής, γίνεται πλέον ένας από τους μεγαλύτερους χώρους στον Δήμο Περιστερίου, συνολικής έκτασης περίπου 16 στρεμμάτων. Ωστόσο στην ιδιοκτησία του Δήμου ανήκε ήδη, το μεγαλύτερο τμήμα του «ΣΠΑΣΤΗΡΑ», αλλά εκκρεμούσε η απόκτηση των τελευταίων χώρων ώστε να δρομολογηθεί απερίσπαστα η αξιοποίηση του για τις βοριοδυτικές γειτονιές της πόλης . Μετά την απόκτηση των τριών αυτών στρωμάτων , ο «ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ» μπορεί να μετατραπεί σε ένα νέο «Άλσος» και να αναβαθμίσει τόσο την περιοχή όσο και τον Δήμο.
Ο Δήμος Περιστερίου μετά από επίμονες και χρονοβόρες προσπάθειες που έκανε για να εξασφαλίσει τον χώρο και ύστερα από έγκριση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Αλέξη Σταυρούλια, έβγαλε τελικά από τα ταμεία του για να αποκτήσει την συγκεκριμένη έκταση, το συνολικό ποσό των 1.150.000,00 € που αντιστοιχεί σε 372,64€/τμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πιτίνο:«Σπουδαίος προπονητής ο Πεδουλάκης»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας