Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια μέρα με τον «Ούμπι» στο αθλητικό κέντρο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα υπέροχο, ξεχωριστό και  καλά σκηνοθετημένο βίντεο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει ο Ατρόμητος στους παίκτες με πρωταγωνιστή τον Ούμπιντες «ανέβασε» η ομάδα στην επίσημη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

To δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Σας παρουσιάζουμε την καθημερινότητα ενός ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου από την ώρα που θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα προπόνησης μέχρι και την ολοκλήρωση.

Στο video που δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας μας κάνουμε γνωστές όλες τις ενέργειες ενός παίκτη μας σε μια καθημερινή μέρα με προπόνηση.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσίαση έχει ο εμβληματικός αρχηγός Χαβιέ Ούμπιντες που γνωρίζει ίσως καλύτερα από όλους μας την καθημερινότητα των αθλητών της ομάδας μας.

Από το πρωινό γεύμα και τις ασκήσεις ενεργοποίησης στο γυμναστήριο μέχρι την προπόνηση στο γήπεδο και τη χαλάρωση και αποκατάσταση στο Spa center της ομάδας.

Πρόκειται για ένα πολύ κατατοπιστικό video που με τη βοήθεια του αρχηγού μας και του υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου της ομάδας δείχνει με μεγάλη ακρίβεια την ενδιαφέρουσα καθημερινότητα των παικτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 22:01