Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους Βαλκανικούς παίδων ο Ψώνης

Κατηγορία Θέρσιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θέση με το "σπαθί" του κέρδισε στην Εθνική Ομάδα της κατηγορίας Παίδων ο Ευθύμης Ψώνης και θα κληθεί να εκπροσωπήσει τη Χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες Βάδην, οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απρ 19, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα ο αθλητής του Θέρσιππου στην ημερίδα - πρόκριση η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρ 19 στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, έλαβε μέρος στα 10χλμ βάδην και με επίδοση 50΄:09΄΄ η οποία αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, τερμάτισε στη 2η θέση, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες και την Εθνική μας ομάδα, για πρώτη φορά.

Παράλληλα με την εν λόγω ημερίδα στην ίδια περιοχή, πραγματοποιήθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ βάδην Κ23 (Νέων Γυναικών) στο οποίο έλαβε μέρος η κορυφαία αθλήτρια Βάδην του Ομίλου  η Αναστασία Μπανιά και η οποία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατετάγη 4η, σημειώνοντας επίδοση 1.55':39''.

Στους παραπάνω αγώνες έλαβαν μέρος επίσης, ο Αλέξανδρος Τζελιλάι στα 10χλμ της κατηγορίας Παίδων ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση με επίδοση 55':52'', καθώς και η Σεμίνα Ρετζεπάι στα 5χλμ της κατηγορίας των Κορασίδων, η οποία με επίδοση 29':26''.4 κατέκτησε την 8η θέση.

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει δημόσια των Ευθύμη Ψώνη και του εύχεται να εκπροσωπήσει επάξια την Χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες.