Τελευταία ενημέρωση 09:32, 20 Απρ 2024

Καλό ταξίδι Ανδρέα, βιάστηκες να φύγεις!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Ανδριόπουλο που έφυγε χτυπημένος από την επάρατο νόσο και πάλη ενός χρόνου είπαν σήμερα η οικογένεια του, οι συγγενείς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την εκκλησία του Αγίου Ιερόθου όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία και ακολούθως στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου για την ταφή.

Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος.  ο ορισμός της λέξης «τζέντλεμαν» και του θαυμάσιου χαρακτήρα. Άφησε πίσω του μια κόρη και τον γιο του Γιώργο ο οποίος αγωνίζεται στην Κ19 του Ατρόμητου. Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Άγιου Ιερόθεου, πρόσφερε στην ακαδημία της τοπικής ομάδας ως έφορος, παλαιότερα ήταν αθλητής του χάντμπολ εκείνος που το έφερε στην πόλη.

Το παρών στο τελευταίο αντίο έδωσαν μεταξύ άλλων οι Ανδρέας Παχατουρίδης, Βασίλης Μπέτσης, Γιάννης Αγγελόπουλος, Γιώργος Κορακάκης, Τόλης Αποστόλου, Μουράτ Σεροπιάν, Σίμος Συμεωνίδης και όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ19 και 17 που μετέθεσαν την προπόνηση τους για να είναι κοντά στον συναθλητή τους Γιώργο Ανδριόπουλο.

Στεφάνια κατέθεσαν τόσο η ΠΑΕ όσο και ο ΑΠΣ Ατρόμητος.

Το peristerisports εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εύχεται να είναι ελαφρύ της περιστεριώτικης γης που τον σκεπάζει από σήμερα.

Καλό ταξίδι βρε Ανδρέα.....βιάστηκες να φύγεις!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 21:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γιόρτασαν την κούπα με τη γεύση του «Μπακάρα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας