Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στάση (προς την σωτηρία) στο Ρουφ!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΠΑΟ Ρουφ σταμάτησε την ανοδική πορεία προς την σωτηρία του ΑΟ Περιστερίου καθώς  επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο της Πέτρου Ράλλη.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες. Οι προπονητές αμφότεροι δεν επιχείρησαν να ρισκάρουν και προτίμησαν αρχικά να διαφυλάξουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με πλασέ του Κότσικου που έβγαλε ο Μυλωνάς στο 18′; και με τον νεαρό Τεττέη στο 37ο λεπτό με τη μπάλα να μη του κάνει το χατίρι και να περνάει λίγο έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι της εστίας. Από την άλλη το Περιστέρι ανησύχησε τον Κουνάδη μόνο σε μια περίπτωση, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργακόπουλου στο 33′.

Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ επέλεξε να παίξει πιο επιθετικά. Ο Τεττέη δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το κόρνερ του Κολοβού. Ο νεαρός φορ του Ρουφ όμως στο 68ο λεπτό κέρδισε πέναλντι σε σπρώξιμο του Μπούζα και ο Κολοβός το μετέτρεψε σε γκολ κάντοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το ματς αλλά το πολυπόθητο γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως, το Ρουφ διπλασίασε τα τέρματα του με διαγώνιο σουτ του Κολιού στο 89′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαιρακτάρης με βοηθούς τους Μητροφάνη και Γούναρη.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Κουσάνας): Κουνάδης, Κόλιος, Αλευρής, Τριανταφύλλου, Μπιρμπιλής, Κολοβός (Χατζηγιαννακός 87′), Τύρπος, Κότσικος (Κολοφώτης Ι. 56′), Κολοφώτης Ηλ, Τεττέη (Οντιάμπο 74′), Ζευκιλής.

ΑΟ Περιστερίου: Μυλωνάς, Λέτσι, Μπαλαρίνης, Μπούζας, Αννιτσάκης (Κόκα 88′), Τσεργάς (Λειβαδάς 56′), Τσοπανάς (Ζιάμπρας 74′), Ρίζος, Νικολί, Γεωργακόπουλος.

Πηγή: fotisnewsmatch.gr