Τελευταία ενημέρωση 08:15, 16 Απρ 2024

«Τρεις απρόσμενες ιστορίες» για τους λάτρεις του καλού βιβλίου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πραγματοποιήθηκε χθες σε αίθουσα του γηπέδου Αιγάλεω η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Τρεις απρόσμενες ιστορίες» με διηγήματα του συγγραφέα Χρήστου Κωνσταντακόπουλου.
Σε ευχαριστήρια δήλωση του ο συγγραφέας αναφέρει τα εξής
Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω , τους υποψηφίους δημάρχους Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο, Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα και Κωνσταντίνο Σάμιο, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Δημήτρη Μουλιάτο και Μπάμπη Σταυρόπουλο, τον πρόεδρο του Αιγάλεω Γιάννη Παλτόγλου, τον προπονητή της ομάδας Θεόφιλο Καλύβα, το γενικό αρχηγό Πέτρο Κωνσταντινίδη, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αιγάλεω Τάκη Μανδραφλή, το σύνδεσμο παλαιμάχων του Αιγάλεω , τους παράγοντες Κώστα Ζαχαρόπουλο και Θανάση Μιχαλόπουλο, τον ΔΑΟ και το Γ. Κωνσταντόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω, τον ιστορικό του Αιγάλεω Νίκο Νικολαϊδη, τον δημοσιογράφο και στέλεχος του Ατρομήτου Αθηνών Παύλο Κατώνη και όλους τους παρεβρισκόμενους φίλους , για τη παρουσία και τη συμπαράσταση τους στην παρουσίαση του βιβλίου μου,«Τρεις απρόσμενες Ιστορίες».
Επίσης ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω στις παλιές μου συμμαθήτριες, Ευαγγελία Κώνστα, Τασούλα Μακρένογλου, Αντωνία Κρομμύδα, το συμμαθητή μου Γιάννη Μούργκα, και στο φίλο τραγουδιστή Τάκη Κωνσταντακόπουλο, που τραγούδησε αφιλοκερδώς.
Ωστόσο η εκδήλωση δεν ήταν δυνατόν να γίνει χωρίς την παρουσία και την τεράστια βοήθεια του δημοτικού συμβούλου Αγίας Βαρβάρας και υποψήφιου Δημήτρη Σωτηρόπουλου, των εκλεκτών φίλων δημοσιογράφου Γιώργου Ζουρίδη, του συγγραφέα Γιώργου Παπαδάκη, της ποιήτριας Γεωργίας Τσαγκάρη, της συντονίστριας Αργυρούς Χατζηπαναγιώτη και του χορηγού βιβλιοπωλείου ΗΜΑΡ».
 Για το βιβλίο και τον δημοσιογράφο μίλησαν οι: Γιώργος Ζουρίδης, δημοσιογράφος , ο Γιώργος Πολ. Παπαδάκης, εκπαιδευτικός & συγγραφέας  και  ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας. Τιμής ένεκεν προς τον συγγραφέα  έγινε απαγγελία αποσπάσματος έργου του Γεώργιου Βιζυηνού  «Αποχωρισμός»  από την ποιήτρια κα Τσαγκάρη Γεωργία. Η εκδήλωση καλύφθηκε μουσικά από τον εξαίρετο τραγουδιστή , κ.Τάκη Κωνσταντακόπουλο.   Τη διοργάνωση επιμελήθηκε και συντόνισε  η εκπαιδευτικός κα Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 22:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καλό ταξίδι Ανδρέα, βιάστηκες να φύγεις! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας