Τελευταία ενημέρωση 04:31, 15 Αυγ 2020

Ισχυροποιεί το ρόλο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καινοτόμες δράσεις που τον καθιστούν ένα πολύ δυνατό brand name στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών ενός γηπέδου πραγματοποιεί πια ο Ατρόμητος όπως η απόλυτα πετυχημένη 1η επιστημονική ημερίδα που έγινε χθες στο αθλητικό κέντρο. 

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Την ευκαιρία να βγάλουν πλούσια συμπεράσματα και να επιμορφωθούν είχαν οι συμμετέχοντες στην 1η επιστημονική ημερίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στο χώρο του αθλητικού κέντρου Μαζαράκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο και συγκεκριμένα στους αγωνιστικούς χώρους, το γυμναστήριο, τα γραφεία των προπονητών, το ιατρείο και το Spa Center. Οι περίπου 100 συμμετέχοντες της ημερίδας εντυπωσιάστηκαν από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ομάδας μας ειδικά μετά την εκτενή παρουσίαση από το επιτελείο.

Με την ολοκλήρωση της ξενάγησης τόσο οι άνθρωποι του Ατρομήτου όσο και οι συμμετέχοντες μεταφέρθηκαν στο χώρο του Θεάτρου όπου ξεκίνησαν οι εργασίες της ημερίδας. Το κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν η «Διαχείριση ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τον τραυματισμό του αθλητή από τον ορθοπεδικό μέχρι τον εργοφυσιολόγο».

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με έναν από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, τον εμβληματικό αρχηγό του Ατρομήτου Χαβιέ Ούμπιδες που μέσω ενός σύντομου μηνύματος που διάβασε στο κοινό η κόρη του, Ντάνα, περιέγραψε την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια των τραυματισμών.

Τη σκυτάλη από τον Χαβιέ πήρε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας εδώ και πολλά χρόνια, ο δρ. Νίκος Πισκοπάκης που ανέλυσε διεξοδικά την αντιμετώπιση ενός τραυματισμού ποδοκνημικής άρθρωσης. Για το αμέσως επόμενο στάδιο, τη θεραπεία ενός τραυματισμού μίλησε ο φυσικοθεραπευτής του Ατρομήτου Παναγιώτης Αμπελιώτης ενώ ο προπονητής αποκατάστασης, Γιώργος Πήδουλας αναφέρθηκε στο στάδιο της αποκατάστασης και επανένταξης. Τέλος ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Σωτήρης Ρούσσης, μίλησε για το τελικό στάδιο στον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή με την επανένταξη του στην υπόλοιπη ομάδα.

Οι ομιλίες των ανθρώπων της ΠΑΕ Ατρόμητος φάνηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στους συμμετέχοντες και απέδειξαν ότι τόσο το τεχνικό όσο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας αναπτύχθηκαν ακόμα δυο θεματικές ενότητες που έχουν άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα η προπόνηση τερματοφυλάκων και η ανάλυση απόδοσης ομάδας. Για τις δυο αυτές θεματικές ενότητες μίλησαν οι αρμόδιοι στον Ατρόμητο, Slobodan Sujica και Γιάννης Αντωνόπουλος, αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ, Γιώργος Κορακάκης και ο ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης προπονητών ποδοσφαίρου, Γιάννης Καντάς.

Το συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο υπεύθυνος Τύπου του Ατρομήτου, Χρήστος Γαλαριώτης, ο οποίος με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ευχήθηκε η ημερίδα να αποτελέσει ένα θεσμό για τον αθλητικό κόσμο τα επόμενα χρόνια.

Την επιτυχημένη ημερίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων ορθοπεδικοί, φυσιοθεραπευτές, προπονητές Φ.Κ. με εξειδίκευση στην αποκατάσταση τραυματιών, προπονητές Φ.Κ., προπονητές Τ/κων και αναλυτές απόδοσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Άδειασε» λόγω διεθνών το Μαζαράκη! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Άρεσε στο πρώτο φιλικό

Άρεσε στο πρώτο φιλικό

14 Αυγ 2020 Ιπποκράτης

Νέα προσθήκη ο Στρέμπας

Νέα προσθήκη ο Στρέμπας

14 Αυγ 2020 Ένωση Περιστερίου

Ενίσχυσε τα «φτερά» με  Αγκάγιεφ!

Ενίσχυσε τα «φτερά» με Αγκάγιεφ!

14 Αυγ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλική νίκη στο Βόλο!

Φιλική νίκη στο Βόλο!

13 Αυγ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Θετικό το πρώτο δείγμα στη Παλλήνη

Θετικό το πρώτο δείγμα στη Παλλήνη

13 Αυγ 2020 ΑΟ Περιστερίου

Καλό Ταξίδι Ηλία!

Καλό Ταξίδι Ηλία!

13 Αυγ 2020 Παρασκήνια

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας