Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΕΔΕ:«Οι υπηρεσίες μας με διαφάνεια και νομιμότητα»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας «pitsounicity.gr»  που αφορά στη χρήση συσκευών κινητής τηλεφωνίας από μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ,  εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής Ευάγγελος Πάνου.

«Θα ήθελα για την αποκατάσταση της αλήθειας να σας επισημάνω ότι: 
Α) Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος διεξήγαγε με απόλυτη διαφάνεια διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού αυτού, που αναρτήθηκε και στη Διαύγεια, προσήλθαν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και κατέθεσαν προσφορές, βάσει των οποίων πρόεκυψε ο τελικός ανάδοχος.
Β) Στο πλαίσιο υλοποίησης της συγκεκριμένης σύμβασης, δόθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από τον ανάδοχο προς την ΚΕΔΕ οι συσκευές που αναφέρονται στο περιεχόμενο της ανάρτησης, οι οποίες παραχωρήθηκαν προς χρήση σε όσα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούσαν.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι υπηρεσίες της ΚΕΔΕ λειτουργούν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα. Παρακαλώ,  προς άμεση αποκατάσταση της αλήθειας,  όπως προχωρήσετε στη δημοσίευση της απάντησης. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 22:03