Τελευταία ενημέρωση 03:13, 20 Απρ 2024

Ο 6χρονος από το Άργος που δεν γεννήθηκε αλλά έγινε Ατρόμητος!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γεννήθηκε στο Άργος και δεν...γεννήθηκε Ατρόμητος!. Εξάλλου πόσα παιδιά έχουν γεννηθεί στο Περιστέρι αλλά δεν έχουν γεννηθεί Ατρόμητος!.

Το παιδί αυτό από το Άργος μόλις 6 ετών δεν μεγάλωσε με την συζήτηση για τον Ατρόμητο μέσα στο σπίτι του αλλά εδώ που τα λέμε και πολλά περιστεριωτόπουλα δεν μεγάλωσαν με την συζήτηση για τον Ατρόμητο μέσα στο σπίτι τους!.

Το παιδί αυτό από το Άργος μόλις 6 ετών ...άργησε να βάλει στην καθημερινότητα του τον Ατρόμητο αλλά εδώ που τα λέμε και πολλά περιστεριωτόπουλα έχουν αργήσει να βάλουν τον Ατρόμητο στην καθημερινότητα τους.

Το παιδί από το Άργος μόλις 6 ετών όταν όμως έβαλε τον Ατρόμητο στην καθημερινότητα του, μέρος της ζωής του, έγινε και Ατρόμητος. Όχημα γι' αυτό η συνεργασία της ομάδας του, της ακαδημίας Family Sports Club με το δίκτυο σχολών Ατρόμητου που έχει δημιουργήσει ο Τόλης Αποστόλου.

Το παιδί από το Άργος είχε πριν από λίγες μέρες λοιπόν από τα γενέθλια του και όταν οι γονείς του τον ρώτησαν ποια εικόνα θέλουν να βάλουν πάνω στην τούρτα, τους απάντησε το σήμα του Ατρόμητου. Αυτό το παιδί έγινε Ατρόμητος!.

Μάλιστα στην επίσημη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ακαδημία Family Sports Club έγραψε τα εξής:« Αρχικά χρονιά πολλά στον Γιώργο να είναι υγιής....με μεγάλη μου χαρά είδα ένα 6χρονο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου μας , να έχει τούρτα γενεθλίων της ΠΑΕ Ατρόμητος- Atromitos schools, και να είναι ώριμος για την επιλογή του αυτή, "Γιατί υποστηρίζει τα νέα παιδιά των Ακαδημιων του ,τα ελληνοπουλα",μπράβο Γιωργάκη!!!!!».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάρτιος 2019 13:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έβγαλε «λαβράκι» το gps του Κάναντι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας