Τελευταία ενημέρωση 08:33, 20 Απρ 2024

Παραδοσιακό Σαολίν στην καρδιά του Περιστερίου

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Από τον Νοέμβρη του 2014 λειτουργεί σχολή του Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου, "Πηγή του Νεαρού Δάσους" στο Περιστέρι, στην διεύθυνση, Άγιου Πέτρου 25Α (50 μέτρα από την στάση λεωφορείου “Εκατόδεντρα”) υπό τον δάσκαλο Αλεξόπουλο Νικόλαο.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο της σχολής 210-5720255 ή στο e-mail της σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Aκολουθήστε τη σχολή στο facebook : Παραδοσιακό Σαολίν " Η Πηγή του Νεαρού Δάσους " Περιστερίου.

 Ο δάσκαλος της σχολής Νικόλαος Αλεξόπουλος γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και διαμένει μόνιμα στον Δήμο Περιστεριού. Από την ηλικία των 6 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την πολεμική τέχνη του Καράτε. Όμως η τέχνη που κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη του ήταν το παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου, όπου με το πέρασμα των χρονών δεν σταμάτησε να το αναζητά στις διάφορες σχολές Κουνγκ Φου της Αθήνας ασκούμενος εντατικά σε αυτές. Tο 2008 ο ζήλος του τον οδήγησε στον 34ης γενιάς μάχιμων Σαολίν, Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向 (Shì Yán Xiàng) - Κοκοτίνη Ιωάννη. Έκτοτε, νιώθοντας πια ότι έχει βρει την "πηγή" του αυθεντικού Σαολίν, δεν σταμάτησε την μαθητεία του μέχρι σήμερα φτάνοντας να γίνει προσωπικός μαθητής ίδιου του δάσκαλου της σχολής Σεπολίων.

 Το καλοκαίρι του 2013, ο δάσκαλος Σι Γιάνγκ Σιάνγκ, τον οδηγεί στα πρώτα του βήματα στην Κίνα και τον εισάγει στο ναό Φα Ουάνγκ. Εκεί θα διαμείνει εσώκλειστος και θα λάβει προσωπική εκπαίδευση όπως γίνεται παραδοσιακά μέσα στο ναό, περνώντας ένα "καυτό" καλοκαίρι επίπονης εξάσκησης. Έτσι ήταν που έκλεισε ένα μεγάλο κύκλο σπουδών στην ύλη του παραδοσιακού Σαολίν, αποσπώντας αναγνώριση του επιπέδου που κατόρθωσε να κατακτήσει με τα χρόνια της μαθητείας του. Την ίδια χρονιά του απονέμεται επίσημα ο τίτλος του "εκπαιδευτή” Τζιάο Λιάν (Jian Lian) από τον ίδιο τον δάσκαλο Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君, μαζί με όλα τα νόμιμα έγγραφα που πιστοποιούν την αρμοδιότητα του ως δάσκαλος παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Μάρτιος 2015 22:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η γιορτή του Water Polo του ΓΣΠ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας