Τελευταία ενημέρωση 13:46, 20 Απρ 2024

Fentagin:«Κοινή συνισταμένη το καλό της ομάδας»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το καλό και την ενότητα της ομάδας βάζουν μπροστά οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι συναντήθηκαν με μέλη της διοίκησης και τον Κάναντι για το θέμα του Ουάρντα ξεκαθαρίζοντας ότι μπορεί να είναι αντίθετοι στην επιστροφή του ωστόσο προέχει ο Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής: «Μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο club, αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε χτες, με την διοίκηση καθώς και τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι. Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα. Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της "2ης ευκαιρίας" που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού.

Η κοινή μας συνισταμένη επί του θέματος είναι ΜΟΝΟ το καλό της ομάδας και αυτό θα πράξουμε από κοινού, μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος. Βάζουμε πλάτη για ακόμα μία φορά και προσπαθούμε ώστε να μην διχαστεί ο κόσμος, αλλά πολύ περισσότερο να μην επηρεαστούν αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται για το ΑΣΤΕΡΙ.

Μην κάνεις ποτέ το λάθος και πλησιάσεις για να πουλήσεις οπαδιλίκι γιατί θα δεις την άλλη μας πλευρά.

Το μελάνι της προπαγάνδας δεν λέει να τελειώσει για κάποια παπαγαλάκια που προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια. Μην αγχώνεστε το μεροκάματο θα πέσει κανονικά από τα αφεντικά σας,προσοχή όμως μην πέσουν και τίποτα φάπες.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άναψε «κόκκινο» ο Βασιλειάδης για Χαριλάου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας