Τελευταία ενημέρωση 11:47, 19 Σεπ 2021

Ομάδες του Περιστερίου συνέλθετε!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Θα το γενικεύσω και δεν θα το ειδικεύσω γιατί δεν έχω αποδείξεις και ονόματα που λέει και το τραγούδι.

Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας γνώμη όταν δύο ομάδες του Περιστερίου (ανεξαρτήτως αθλήματος) έρχονται αντιμέτωπες, η δική μου πάντως γνώμη είναι απόλυτη και ξεκάθαρη: Πρέπει η ομάδα που δεν έχει ανάγκη να στηρίζει την άλλη που έχει ανάγκη.

Τελεία και παύλα. Σε αυτό το θαυμαστό χώρο του ελληνικού αθλητισμού ας μην κρυβόμαστε γίνονται πολλές εξυπηρετήσεις. Εδώ «άγνωστοι» βοηθιούνται μεταξύ τους και τα βρίσκουν πάλι μετά από ένα- δύο χρόνια ανάλογα με πως έχει η κατάσταση την συγκεκριμένη στιγμή. Είναι αδιανόητο λοιπόν να «καίγεται« μια ομάδα της πόλης και την ίδια ώρα μια άλλη ομάδα της πόλης που δεν καίγεται να μην βοηθάει. Δεν λέω ρε παιδιά να καθίσει να χάσει προς Θεού. Να  στηρίξει λέω. Και πως μπορεί να στηρίξει; Με χίλιους τρόπους λέω εγώ, υπάρχουν και βρίσκονται. Όταν λοιπόν έμαθα ότι μια ομάδα δεν στήριξε την άλλη πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω «γιατί». Γιατί βρε παιδιά; Στην ίδια γειτονιά δεν ζούμε; Στους δρόμους της ίδιας πόλης δεν περπατάμε, δεν οδηγούμε; Τι είναι καλύτερο να ωφεληθεί μια ομάδα εκτός πόλης και της δικής σας να μην της καίγεται καρφί;. Όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν!

Επειδή λοιπόν η σεζόν οδεύει προς το τέλος της το peristerisports έχει ξεκάθαρη άποψη. Οι ομάδες μας πρέπει να κοιτάζουν το κοινό συμφέρον. Και το κοινό συμφέρον είναι να μην βγάζει η μια το μάτι της άλλης . Να μην προσπαθεί να της κάνει κακό όταν δεν έχει κανένα κίνητρο αλλά να κάνει το καλό και να το ρίχνει στο γυαλό. Άλλωστε ο καιρός έχει γυρίσματα και κάποια στιγμή εκείνος που είναι από κάτω θα έρθει από επάνω και εκείνος που είναι επάνω και θα είναι από κάτω θα έχει ανάγκη. Ομάδες του Περιστερίίου για συνέλθετε!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Μάρτιος 2015 09:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λέμε για εμάς, τι να πουν και οι άλλοι! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Επιτέλους (όχι μόνοι)....μαζί!

Επιτέλους (όχι μόνοι)....μαζί!

18 Σεπ 2021 ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλική νίκη με Θύελλα

Φιλική νίκη με Θύελλα

17 Σεπ 2021 Ήφαιστος

Γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας
Δύσκολη έξοδο στο Βόλο η Κ19!

Δύσκολη έξοδο στο Βόλο η Κ19!

17 Σεπ 2021 ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλικά με Μύκονο και Όμιλο

Φιλικά με Μύκονο και Όμιλο

17 Σεπ 2021 Άγιος Ιερόθεος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας